Lähihoitaja / Sairaanhoitaja, Hoito-osasto, Huittinen

Hakuaika päättyy  27.11.2024 15:00

Sairaanhoitajat ja lähihoitajat, tervetuloa töihin Huittisiin. Meillä on tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia perustason hoito-osasto 1 Huittisissa.

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää juuri meille suunnatun avoimen hakemuksesi. Tule osaksi taitavaa ja iloista työyhteisöämme! Tilamme ovat nykyaikaiset ja laitteet sekä tarvikkeet tämän päivän vaatimuksia vastaavat. Kansalliset hoitotyön laatumittarit ohjaavat pitkälti toimintaamme.

Perustason 26 -paikkaisella hoito-osastolla hoidamme akuutisti sairastuneita, kirurgisia, kuntoutus sekä palliatiivisia- ja saattohoitopotilaita.

Etsimme iloiseen ja reippaaseen työyhteisöömme positiivista ja oma-aloitteista sairaanhoitajaa tai lähihoitajaa, joka on innokas oppimaan uutta ja kehittymään muuttuvan ja usein myös hektisen toimintaympäristömme mukana. Työ meillä on monipuolista ja kiinnostavaa. Teemme kolmivuorotyötä hyvässä työilmapiirissä. Meillä on käytössä ergonominen yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, huomioimme myös työntekijän työvuorotoiveet yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat. Lähihoitajalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaan. Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, sopimuksen mukaan.
Sijaisuuden kestosta sovimme kanssasi erikseen.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. . Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Lisätietoja

https://satakunnanhyvinvointialue.fi/palvelut/sairaala/perustason-hoito-osastot/

Yhteystiedot

osastonhoitaja Katinka Haavisto

p.044-7728 213

katinka.haavisto@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan