test

Lähihoitajaksi, Hoitokoti Herrankukkaroon Leppävirralle

Hakuaika päättyy  30.4.2024 12:00

Hei, tule töihin Leppävirralle! Pohjois-Savon hyvinvointialueella on avoinna lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Työyksikkö työsuhteen alkaessa on Hoitokoti Herrankukkaro Leppävirralla. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijöitä?

Hoitokoti Herrankukkaro on vuonna 2017 valmistunut tehostetun palveluasumisenyksikkö Leppävirralla. Herrankukkarossa on 15 asukaspaikkaa. Lähihoitajana toteutat asukkaidemme ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa osana moniammatillista työyhteisöämme. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteistyö omaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ on vuorotyötä.
Yöaikaan Herrankukkarossa työskennellään yksin. Yöllä yhteydenpito puhelimitse Riihikodin hoitajan kanssa. Vartijapalvelut ovat käytössämme.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle työyhteisön sekä esimiehen tuen, hyvän perehdytyksen, mukavan tiimihengen sekä viihtyisän työympäristön. Työhyvinvoinnnin tueksi käytössäsi on Epassi ja työterveyshuollon palvelut. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2402,38 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta vanhustyöhön sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja sinulla on kyky suunnitella omaa työtäsi.

Muuta huomioitavaa:
-Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme
niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja
todistus huumausainetestistä.
-Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä.
Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/hoito-ja-hoivatyo-pohjois-savon-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Yksikön esihenkilö Katriina Pienimäki p. 040 5964080, katriina.pienimaki@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan