test

Lähihoitajan tai hoiva-avustajan sijaisuuteen Kaaripolun palvelukotiin Siilinjärvelle

Hakuaika päättyy  29.4.2024 12:00

Etsimme mukavaan työporukkaamme määräaikaiseen sijaisuuteen reipasta lähihoitajaa tai hoiva-avustajaa Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Kaaripolun palvelukotiin Siilinjärvelle. Sijaisuus on ajalle 6.5.-31.8.2024.

Hei lähihoitaja!

Etsimme mukavaan työporukkaamme määräaikaiseen sijaisuuteen reipasta lähihoitajaa tai hoiva-avustajaa Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Kaaripolun palvelukotiin Siilinjärvelle. Sijaisuus on ajalle 6.5.-31.8.2024.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Kaaripolun palvelukoti on ympärivuorokautinen palveluasumisen 28-paikkainen yksikkö, jossa on tehostettua palveluasumista muistisairaille ikäihmisille. Tarjoamme asukkaillemme yksilöllistä hoitoa, huolenpitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. Palvelukotimme sijaitsee Jännepolulla omakotitaloalueen keskellä, josta Siilinjärven keskustaan on matkaa noin 2 km. Palvelukodilta on matkaa lähimmälle bussipysäkille vain n. 200 metriä.

Lähihoitajana toimit hoitotyön ammattilaisena ja huolehdit asiakkaiden perushoidosta ja lääkehoidosta kokonaisvaltaisesti. Jokaisella palvelukotimme asukkaalla on yksilöllinen hoitosuunnitelma sekä nimetyt omahoitajat. Tiimimme jäsenenä pääset mukaan kehittämään palvelukotimme toimintaa. Päivittäisessä työssämme on käytössä Pegasos/Omni potilastietojärjestelmä. Asiakkaiden terveyden ja toimintakyvyn arvioinnissa käytämme RAI-mittaria.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle rennon, osaavan ja välittävän työyhteisön. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin. Työ on 3-vuorotyötä. Tukenasi on ammattitaitoiset hoito/hoiva-apulaiset, lähihoitajat ja sairaanhoitajat. Toivomme sinun tekevän töitä suurella sydämellä asukasta ja työkaveria arvostaen. Lähihoitajan palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan 2402,38 €/kk ja hoiva-avustajan 2114,01€/kk.

Olisiko tämä työ sinua varten?

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin ja hoiva-avustajan tehtävään hoiva-avustajan opinnot. Meillä on työtä tarjolla myös valmistumassa oleville lähihoitajille ja hoiva-avustajille.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Sijaisuuteen valitun tulee ennen työn aloitusta esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.
-Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Ethän aikaile hakemuksen teossa, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antavat:

Osastonhoitaja Eija Kinnunen p. 044 7402828 tai eija.kinnunen@pshyvinvointialue.fi ja

Palveluesihenkilö Anneli Ruuskanen p. 044 7402650 tai anneli.ruuskanen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan