Lähihoitajia kotihoitoon Siilinjärvelle, sis. €-bonukset

Hakuaika päättyy  28.6.2024 12:00

Lähihoitaja, tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi työn aloituksesta 6kk eteenpäin 200€ kuukausilisän sekä vuoden yhtäjaksoisen työskentelyn jälkeen 750€ kertakorvauksen. Lue lisää tehtävästä ja hae meille!

Tervetuloa tiimiin, joka tekee merkityksellistä työtä vanhusten hyvinvoinnin parissa! Aloitus 1.7.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työ ja sen tavoitteet?

Siilinjärven kotihoidossa työskentelee ammattitaitoinen tiimi, joka jakautuu pohjoisen ja eteläisen alueen tiimeihin. Meillä työskentelevät kollegat ovat aina valmiina tarjoamaan apua ja tukea, mikä luo turvallisen työympäristön. Haluamme kannustaa sinua kehittämään ammattitaitoasi ja osaamistasi monipuolisesti.

Tavoitteenamme on ylläpitää ja edistää asiakkaidemme toimintakykyä. Hyödynnämme työssämme erilaisia digitaalisia tukipalveluita, kuten etähoitoa ja lääkeautomaatteja, mikä tekee työstämme entistä tehokkaampaa ja vaikuttavampaa.

Millaiseen työhön etsimme tulevia kollegoitamme?

Lähihoitajana toimit kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana turvaten asiakkaidemme arkea heidän omassa ympäristössään. Suunnittelet, arvioit ja toteutat kokonaisvaltaista hoitoa asiakkaan voimavarat huomioiden, ohjaat asiakkaita arjen askareissa sekä toteutat lääkehoitoa. Työmme kotihoidossa on monipuolista ja meillä pääset tekemään työssäsi asioita, mistä pidät ja missä olet hyvä. Sovit joukkoomme, jos olet tuumasta toimeen tarttuva ja pidät ennen kaikkea ikäihmisten parissa työskentelystä.

Alkaako tuntua siltä, että tämä voisi sinun tuleva työpaikkasi?

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen, jotta voit kehittää ammattitaitoasi entisestään. Lisäksi tarjoamme hyvinvointialueemme Epassi-edun, joka tukee työhyvinvointiasi monipuolisesti työterveyshuollon palveluiden ohella.

Työvuorosuunnittelumme on autonomista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Liity joukkoomme ja tee työstäsi entistäkin innostavampaa ja merkityksellisempää!

Palkkaus tehtävässä on 2556,75 €/kk + lisät. Työ on kolmivuorotyötä. Työntekijöidemme käytössä on myös e-Passi.

Lue vielä kelpoisuudesta sekä muista huomiosta, ja olet ehkä valmis siirtymään hakuvaiheeseen!

Kelpoisuutena tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävään valitun tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen työn aloittamista ja nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Työssäsi tarvitset ajokortin
-Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Jarmo Rautamäki puh. 044 740 2827, jarmo.rautamaki@pshyvinvointialue.fi

Osastonhoitaja Merja Taskula puh. 044 740 2825, merja.taskula@pshyvinvointialue.fi

Osastonhoitaja Marjo Miettinen puh. 044 740 2830, marjo.miettinen@pshyvinvointialue.fi

Alue-esihenkilö Anne Puurunen puh. 044 740 1983, anne.puurunen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan