Lähihoitajia Rautavaaralle

Hakuaika päättyy  31.5.2024 12:00

Rautavaara on vireä noin 1500 asukkaan kunta kauniin luonnon keskellä. Rautavaaran kirkonkylässä Lepolan asumispalveluissa pääset mukaan työyhteisöön, jossa tarjoamme vaihtelevan tehtävän hoitoalan ammattilaisille. Olisiko tämä sinun seuraava työpaikkasi?

Etsimme kolmea (3) lähihoitajaa Lepolan asumispalveluyksikköön Rautavaaralle. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan.

Tervetuloa - työskentely Lepolassa?

Lepolassa työskentelemme kolmessa eri tiimissä iäkkäiden tehostetussa palveluasumisessa; Hopeapajun Päivänsinen ja Niittyvillan yksiköissä. Lähihoitajana toimit Lepolan asumispalveluissa lähihoitajan työtehtävässä huolehtien palvelu- ja hoitosuunnitelmien mukaisesti asiakkaiden turvallisesta perushoidosta, lääkehoidosta, kivun hoidosta, voinnin seurannasta ja ravinnon saannista.
Tärkeä osa hoitotyötä on asiakkaan kuntouttava hoitotyö ja asiakkaiden omien voimavarojen tukeminen sekä omaisten kohtaaminen ja yhteistyö eri ammatillisten tahojen kanssa sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Odotuksemme tuleville työkavereille?

Tehtävän hoito edellyttää kykyä toimia asiakaslähtöisesti ja moniammatillisesti sekä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Toivomme että sinulla on kiinnostusta kehittää ikääntyvien hoito- ja hoivatyötä yhdessä motivoituneen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle?

Epassi edun, tyhy- toimintaa, hyvän perehdytyksen, työterveyshuollon palvelut, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Palkka on 2500 €/kk + lisät, työ on kolmivuorotyötä.

Lue vielä seuraavat tärkeät asiat ja sittenpä voitkin välittää hakemuksesi!

Kelpoisuusehtona sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.
Meillä on työtä tarjolla myös valmistumassa oleville lähihoitajille.

Muut huomioitavat asiat:

-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja
todistus huumausainetestistä.
-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä
työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Rakennamme hyvinvoivaa Pohjois-Savoa joka päivä.
Tule mukaan tekemään tärkeintä työtä Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

https://www.rautavaara.fi/muuttajille/


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Rautavaaran Lepolan asumispalveluiden palveluesihenkilö Maarit Pitkänen, p.040 8608 286, maarit.pitkanen1@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!