Lähihoitajien sijaisuudet, Pelkosenniemi

Hakuaika päättyy  28.6.2024 15:00

Pelkosenniemelle haetaan lähihoitajia kesälomasijaisiksi

Lapin hyvinvointialueella Pelkosenniemen kunnassa ikäihmisten palveluissa on haettavana

LÄHIHOITAJIEN VUOSILOMIEN SIJAISIA, ensisijaisena sijoituspaikkana Palvelukoti Onnela.

Etsimme LÄHIHOITAJIA Lapin hyvinvointialueen ikääntyneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköön Pelkosenniemelle, Pyhän kupeeseen. Lähihoitajien työ on 3-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin. Kanssasi työskentelee sairaanhoitajasta ja hoiva-avustajista koostuva ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta.

Palvelukoti Onnela on 22 asukkaan ja 1 vuorohoitopaikan tehostetun palveluasumisen yksikkö.
Toteutamme aktivoivaa ja kuntouttavaa työotetta asukkaan omat voimavarat huomioiden. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja varahoitaja.

Kelpoisuusvaatimukset:
LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp). Valmistuneena lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.

Eduksesi katsotaan suoritettu hygieniapassi, mutta voit myös suorittaa sen työt aloitettuasi.

Arvostamme työkokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta. Odotamme oman työn kehittämishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötyötaitoja. Toivomme sinun omaavan positiivisen ja iloisen asenteen, sekä olevan kykenevä toimimaan sekä itsenäisesti että ryhmässä, sillä meille yhdessä tekeminen on tärkeää. Sydäntämme lähellä on arvokas saattohoitotyö.

Valittavalta henkilöltä toivotaan joustavuutta siirtyä tarvittaessa yksiköstä toiseen. Palvelukodin kiinteistössä toimii kotihoidon yksikkö, jonka kanssa teemme päivittäin hyvää yhteistyötä Pelkosenniemeläisten ja Lapin Hyvinvointialueen ikäihmisten hyväksi.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi merkittävästi. Työhön liittyy opetusvelvollisuus.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 417,47€/kk. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Hakijan on toimitettava työnantajalle nähtäväksi itseään koskeva rikosrekisteriote iäkkäiden kanssa työskentelyä varten (Laki §504/2002). Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtäviin haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 28.6.2024 klo 15 saakka. Tehtävään aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä.

Tervetuloa joukkoomme!


Lisätietoja

https://lapha.fi
https://www.facebook.com/palvelukotionnela.pelkosenniemi/

Yhteystiedot

Anita Lindqvist, palveluohjaaja, 0400 406481, anita.lindqvist@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan