Skip to main content
test
Lyhytaikaiset sijaisuudet Riihimäen kaupungilla - Riihimäen kaupunki

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Riihimäen kaupungin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Tarjoamme luokanopettajan ja tuntiopettajan sijaisuuksia perusopetuksessa sekä varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan ja koulunkäyntiohjaajan sijaisuuksia varhaiskasvatuksessa. Keikkatyöt ovat pääsääntöisesti 1-3 päivää kestäviä sijaisuuksia.

Sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta alalle. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja koulunkäyntiohjaajan sijaiset voivat kuitenkin olla alle 18-vuotiaita, jos heillä on jo suoritettuna lähihoitajan tutkinto. Kaikilta opettajan sijaisuuksia tekeviltä edellytämme ylioppilastutkintoa tai toisen asteen koulutusta.

Hakijan tulee esittää haastattelussa henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytetään voimassa olevaa rikostaustaotetta (rikostaustaotteen myöntämispäivämäärä alle kuusi kuukautta).

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riihimäen kaupungin sijaisrekrytointi Teija Airasmaa, p. 050 569 3177, tavoitettavissa perjantaisin klo 7.30-14.30, tai Juha Kankus, p. 040 584 4935.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat