Skip to main content
test
Lyhytaikaiset sijaisuudet Riihimäen kaupungilla - Riihimäen kaupunki

Tehtävän kuvaus

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Riihimäen kaupungin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Tarjoamme opettajan sijaisuuksia perusopetukseen. Perusopetuksessa työskentelevät tuntiopettajat ja luokanopettajat.

Sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta alalle. Lisäksi edellytämme ylioppilastutkintoa tai toisen asteen koulutusta.

Hakijan tulee esittää haastattelussa henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytetään voimassa olevaa rikostaustaotetta (rikostaustaotteen myöntämis päivämäärä alle kuusi kk).


Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riihimäen kaupungin sijaisrekrytointi, 050 569 3177, toimisto avoinna perjantaisin klo 7.30-14.30.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat