Skip to main content
test
Maatalouslomittajien sijaisrekisteri - Mikkelin kaupunki

Kiinnostaako Sinua työ Kaakkois-Suomen lomituspalveluissa?

Maatalousyrittäjän lomituspalveluiden tarkoituksena on turvata maatalousyrittäjän harjoittaman kotieläintuotannon keskeytyksetön toiminta vuosiloman ja sijaisavun aikana. Palvelu perustuu Maatalousyrittäjien eläkelaitos (Mela) ja Mikkelin kaupungin väliseen toimeksiantosopimukseen.

Mikkelin kaupungin hallinnoima Kaakkois-Suomen lomituspalvelut tuottaa lomituspalvelua 21 kunnan/kaupungin alueella: Enonkoski, Hirvensalmi, Imatra, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Mikkeli, Mäntyharju, Parikkala, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Savonlinna, Sulkava ja Taipalsaari.

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia maatalouslomittajia pääasiassa lypsykarjatiloille määräaikaisiin työsuhteisiin. Arvostamme maatalousalan koulutusta ja/tai vankkaa työkokemusta karjanhoitotöistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta lypsämisestä parsi-, asema- ja/tai robottinavetoissa sekä traktorin ja työkoneiden käyttötaitoa. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Arvostamme erityisesti motivoitunutta asennetta työhön. Tuemme työntekijöitämme mm. työnohjaajajärjestelmämme kautta. Työohjaajina toimivat pitkän ja monipuolisen työkokemuksen omaavat maatalouslomittajamme. Yksikkömme panostaa myös maatalouslomittajien täydennyskoulutukseen.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen Kuntarekryn kautta.

Hakemukseen voi liittää opiskelu- ja työtodistukset pdf-tiedostona.

Hakemuksen jätettyäsi ole yhteydessä työhaastatteluajan varaamisesta rekrytoinnin yhteyshenkilöihin: lomituspalvelupäällikkö Liisa Heinoon tai maaseutuasiamies Sari Sopaseen. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset.

Hakijan tulee huolehtia yhteystietojensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisterissä.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lomituspalvelupäällikkö Liisa Heino
puh. 044 781 1364
liisa.heino(at)mikkeli.fi
tai
maaseutuasiamies Sari Sopanen
puh. 040 561 5208
sari.sopanen(at)mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue, Maaseututoimi ja lomituspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kunnanmäki 7, 50600 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka Mikkelin kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat