test

Muut työntekijät, keikka- ja sijaistyöhakemus, Pohde

Hakuaika päättyy  31.12.2025 14:30

Kiinnostaako työskentely sosiaali- ja terveydenhuollon avustavissa tehtävissä? Oletko kenties opiskelija tai alanvaihtoa miettivä henkilö. Tervetuloa työskentelemään Pohteelle (Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle). Pohde tarjoaa laajasti mahdollisuuksia työskentelyyn sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen eri tehtävissä. Meillä on mahdollista työskennellä perhe- ja sosiaalipalveluissa ja OYS-psykiatrialla, terveyden ja sairaanhoidon palveluissa, ikäihmisten palveluissa, vammaispalveluissa, OYS-sairaalapalveluissa ja ensihoidossa, pelastustoimessa sekä kuntoutuksessa ja sairaanhoidollisissa palveluissa.

Täytä siis hakemus, jos olet kiinnostunut:
- potilaskuljettajan tehtävistä
- varastotyöntekijän tehtävistä
- välinehuoltajan tehtävistä
- lähetin tehtävistä
- ohjaajan tehtävistä
- hoiva-avustajan tehtävistä
- kuljetustyöntekijän tehtävistä

Huomioithan, että osassa tehtävistä on kelpoisuusvaatimus, joka tulee täyttyä, jotta sijaisuutta voi hoitaa. Potilaskuljettajan tehtävässä edellytämme EA1 suorittamista.

Sijaistarpeemme vaihtelevat yhden vuoron keikkatyöstä eripituisiin sijaisuuksiin. Tärkeää on, että ilmoitat hakemuksessasi millaista työtä etsit. Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikköön käsiteltäväksi ja olemme sinuun yhteydessä mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun. Hakijoilta tarkistamme henkilöllisyyden lisäksi hakemuksessa mainitut alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilta tarkistamme oikeaksi todistetun opintorekisteriotteen, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa ja suoritetut opintopisteet. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Täytä sähköinen hakemus ilmoituksen lopussa olevan Hae työpaikkaa - painikkeen kautta. Rekisteröityessäsi ensimmäistä kertaa, käyttäjätunnuksen ja salasanan voit valita itse. Säilytä tunnuksesi, sillä se on ainoastaan sinun tiedossasi. Lue ohjeet ja täytä hakemus huolellisesti, muista lopuksi lähettää hakemuksesi.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja: Pohteen rekrytointiyksikkö

sähköpostitse: rekrytointi@pohde.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan