Skip to main content
test
Opettajan ja ohjaajan sijaisuudet Tampereen kaupungin kouluilla - Tampereen kaupunki

Meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia Tampereen kaupungin perusopetuksessa ja lukiokoulutuksessa.

Haemme sijaisia erityisopettajien, luokanopettajien, aineenopettajien, opinto-ohjaajien ja koulunkäynninohjaajien tehtäviin.

Otamme sijaisuuksiin pätevien ammattilaisten lisäksi myös alan opiskelijoita, alan opiskelijaksi hakevia, välivuotta viettäviä, ammatin vaihtoa harkitsevia, lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tai aktiivisia eläkeläisiä.

Sijaiseksi valitun tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Tarkistamme lasten kanssa työskentelevien rikostaustaotteen ennen työsuhteen alkua, myös lyhyissä sijaisuuksissa.

Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Jätähän hakemuksesi Hae työpaikkaa- painikkeesta. Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen Monetran rekrytoinnista viestin, joka sisältää linkin ajanvarauskalenteriin, jotta voit varata haastatteluajan. Hyväksymme haastattelun perusteella sijaiset Tampereen kaupungille.

Toivomme, että tallennat mahdolliset tutkintotodistukset hakemuksellesi.

Mikäli olet kiinnostunut Tampereen kaupungin muista sijaisuuksista, kuten varhaiskasvatuksen tehtävistä, riittää että jätät hakemuksesi johonkin Tampereen kaupungin keikkatyöilmoitukseen ja varaat vain yhden haastatteluajan. Jos sinut on jo haastateltu aiemmin toiseen tehtävään ja haluat hakea muita tehtäviä, ota yhteyttä Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluihin.

Lisätietoja hakemuksen jättämisestä voit kysyä Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi tai puh. 040 806 3184

Tutustu perusopetuksen ja lukion kouluihin
Perusopetus: https://www.tampere.fi/koulut
Lukio: https://www.tampere.fi/lukiokoulutus

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/sijaisrekrytointi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja hakemuksen jättämisestä voit kysyä Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi tai puh. 040 806 3184

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Perusopetus ja lukiokoulutus

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat