Skip to main content
test
Opettajan ja ohjaajan sijaisuudet Tampereen kaupungin kouluilla - Tampereen kaupunki

Meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia Tampereen kaupungin perusopetuksessa ja lukiokoulutuksessa.

Haemme sijaisia erityisopettajien, luokanopettajien, aineenopettajien, opinto-ohjaajien ja koulunkäynninohjaajien tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena opetustoimen henkilöstön asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.
Lisäksi sijaisuuksia voivat tehdä alan opiskelijat. Yli 3kk sijaisuuksiin vaadimme rikostaustaotteen.
Sijaiseksi valitun tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Jätähän hakemuksesi Hae työpaikkaa- painikkeesta. Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen Monetran rekrytoinnista viestin, joka sisältää linkin ajanvarauskalenteriin, jotta voit varata haastatteluajan. Hyväksymme haastattelun perusteella sijaiset Tampereen kaupungille. Hyväksymme haastattelun perusteella sijaiset Tampereen kaupungille.

Toivomme, että tallennat mahdolliset tutkintotodistukset hakemuksellesi.

Mikäli olet kiinnostunut Tampereen kaupungin muista sijaisuuksista, kuten varhaiskasvatuksen tehtävistä, riittää että jätät hakemuksesi johonkin Tampereen kaupungin keikkatyöilmoitukseen.

Lisätietoja hakemuksen jättämisestä voit kysyä Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi tai puh. 040 806 3184

Tutustu perusopetuksen ja lukion kouluihin
Perusopetus https://www.tampere.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/esiopetus-ja-perusopetus/koulut.html
Lukio https://www.tampere.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/lukiokoulutus/lukiot.html

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/sijaisrekrytointi.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja hakemuksen jättämisestä voit kysyä Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi tai puh. 040 806 3184

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Perusopetus ja lukiokoulutus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat