Skip to main content
test
Opettajien sijaisuudet, Gradia ammatillinen - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Gradia hakee ammatillisten opettajien, aineenopettajien sekä tanssin ja musiikin opettajien sijaisia eripituisiin lyhyisiin sijaisuuksiin. Ammatillisten opettajien sijaisuuksia on useilla koulutusaloillamme. Sijaisuudet kestävät pääsääntöisesti päivästä kahteen viikkoon.

Sijaiseksi hakevalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista. Toivomme myös perehtyneisyyttä nykyiseen opetussuunnitelmaan. Sijaiselta toivotaan ensisijaisesti opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sijaisrekisteriin voivat kuitenkin hakea myös opettajaksi opiskelevat, soveltuvaa koulutus- tai tieteenalaa opiskelleet sekä ammatinosaajat.

Ilmoita hakemuksessa, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut, esim. koulutusala ja/tai opetettavat aineet ja millä paikkakunnalla. Muistathan ylläpitää hakemusta järjestelmässä.

Sijaishakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset sekä mahdolliset vastaavuustodistukset ja rinnastamispäätökset. Tarkistamme todistukset palkkauksen yhteydessä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES).

Gradian toimipaikat löydät Viitaniemestä, Harjulta, Taulumäeltä, Kukkulalta ja Kankaalta. Lisäksi koulutusta järjestään Laukaan Lievestuoreella ja Jämsässä. Gradian verkkosivuilta voit käydä tutustumassa mitä koulutusaloja Gradiassa.

Lisätietoja voit kysyä koulutusalojen koulutuspäälliköiltä, yhteystiedot löydät yhteystietohaulla esimerkiksi Gradian verkkosivuilta kirjaamalla hakukenttään nimikkeen koulutuspäällikkö, jolloin saat kaikkien koulutuspäälliköiden yhteystiedot esille.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Alojen koulutuspäälliköt

Lisätietoja

Gradian ammatillinen koulutus

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Opiskelijoita Gradiassa on noin 21 000 ja henkilöstöä 1000.


Osoite: Jyväskylä, Jämsä, Lievestuore, 40720 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat