Skip to main content
test
Opettajien sijaisuudet, Gradia-lukiot Jyväskylä - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Gradia-lukiot Jyväskylässä hakee aineenopettajien sijaisia eripituisiin lyhyisiin sijaisuksiin. Sijaisuudet kestävät pääsääntöisesti päivästä kahteen viikkoon.

Sijaisuuksiin hakevilta toivomme hyvää aineenhallintaa, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista. Sijaiselta toivotaan ensisijaisesti opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sijaisrekisteriin voivat kuitenkin hakea myös opettajaksi opiskelevat tai soveltuvaa tieteenalaa opiskelleet.

Ilmoita hakemuksessa, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut, esim. opetettavat aineet. Muistathan ylläpitää hakemustasi järjestelmässä.

Sijaishakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset sekä mahdolliset vastaavuustodistukset ja rinnastamispäätökset. Tarkistamme todistukset palkkauksen yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät aina Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES).

Lisätietoja

https://www.gradia.fi/oppimaan/lukio

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Gradia-lukiot tulosaluejohtaja, rehtori Samuli Laitinen, samuli.laitinen@gradia.fi

Lisätietoja

Gradia-lukiot

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta.

Gradia-lukiot on nuorten ja aikuisten yleissivistävän koulutuksen kehittäjä, joka antaa vahvat valmiudet jatko-opintoihin ja työelämään. Urheilulinja, musiikkilinja ja IB-linja sekä lukioiden painotukset mahdollistavat yksilölliset opinpolut. Jyväskylän Lyseon lukiossa, Schildtin lukiossa ja Jyväskylän aikuislukiossa opiskelee vuosittain noin 3000 opiskelijaa.


Osoite: Viitaniementie 1 B ja Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat