Osastonylilääkäri, vammaispalvelut, Ulvila

Hakuaika päättyy  27.6.2024 15:00

Etsitkö päivätyötä ilman päivystysvelvollisuutta?

Etsimme vammaispalveluiden vaativan tuen osaamiskeskukseen osastonylilääkäriä. Vaativan tuen palvelut sijoittuvat hyvinvointialueella aikuisten palveluiden toimialueelle. Toimipisteemme sijaitsee Ulvilassa.

Vaativan tuen palvelut tarjoavat erityispalveluita vammaisille henkilöille.
Vaativan tuen osaamiskeskuksessa toimii erityispoliklinikka, vaativan tuen yksikkö sekä moniammatillisen vaativan tuen asiantuntijapalvelut. Osaston ylilääkärinä tehtäväalueellesi kuuluu pääasiallisesti erityispoliklinikan kliininen työ, lääketieteen kokonaiskoordinointi vammaispalveluissa sekä asiantuntija- ja verkostotyö sekä asiantuntijana päätöksenteko viranhaltijana monialaisissa asiantuntijaryhmissä. Toimit kiinteässä yhteistyötyössä osastonlääkärin työparina ja olette osa monialaista työryhmää. Työryhmää täydennetään tarpeen vaatiessa ostopalveluiden kautta hankittavalla resurssilla.

Edellytämme Sinulta kehitysmyönteistä työotetta ja kykyä laaja-alaiseen yhteistyöhön sekä innostuneisuutta työhön. Vaativan tuen osaamiskeskus toimii tiiviissä yhteistyössä muiden vastuu- ja toimialueiden kanssa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti virka-aikana arkipäivisin.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä monipuolisen tehtäväkuvan ja osaavan työyhteisön, joka toimii moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tarjoamme työsi tueksi mahdollisuuden konsultatiivisen yhteistyöhön kehitysvammalääketieteen huippuosaajan kanssa.

Saat käyttöösi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Osittainen etätyö on mahdollista.
Virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta.

Meiltä löydät myös vastapainoa työlle! Satakunnassa on tapahtumia ympäri vuoden, harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja asuminen huippuedullista!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin oikeudet. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös lääketieteen lisensiaatit, joilla on laillistetun lääkärin oikeudet.

Viran palkkaus lääkärien palkkauksesta annettujen säännösten mukaan.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa.

Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut p.044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Vastuuyksikön päällikkö Katja Alamäki, p.044 707 4036, etunimi.sukunimi@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan