Perheneuvolan psykologi, Loimaa

Hakuaika päättyy  15.7.2024 23:59

Etsimme alueelle Aura, Koski tl, Lieto, Loimaa, Marttila, Pöytyä, Oripää perhekeskukseen psykologia. Ensisijaisena sijoituspaikkana on Loimaa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut perheiden kanssa tehtävästä monipuolisesta ennaltaehkäisevästä työstä.

Perheneuvolapsykologin työ on monipuolista lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävää tutkimus- ja tukemistyötä sekä ohjausta ja neuvontaa. Työtä tehdään itsenäisesti sekä yhdessä työparin kanssa. Työhön sisältyy lisäksi yhteistyötä lapsiperheiden verkostojen kanssa. Keskeisiä työtehtäviä ovat lapsen käyttäytymisen, mielialan ja tunne-elämän selvittelyt ja vanhempien kanssa käytävät lapsen kehitykseen, kasvatukseen tai vanhemmuuteen liittyvät keskustelut sekä perheen tukeminen erosta selviytymisessä.

Työhösi tukea saat alueen perhekeskustiimiltä, lähiesihenkilöltäsi sekä perhekeskuspäälliköltä. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään perheneuvolatoimintaa yhdessä muun tiimin kanssa. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työsi sisältöön.

Loimaan perheneuvolaan pääsee mm. Turusta junalla ja juna-asemalta on noin 10-15 minuutin kävelymatka työpaikalle. Loimaalla on mahdollisuus auton tai sähköpyörien käyttöön alueella liikkumiseen. Parkkipaikkoja on autolla liikkuvalle helposti löydettävissä.

Loimaa on myös hyvä vaihtoehto elämiseen. Loimaalla olet valtavirtojen vieressä, omassa rauhassa ja silti kaiken keskellä jokien halkomissa peltomaisemissa. Loimaalla koet menneen ja tulevan, mutta elät hetkessä. Maanläheisessä ja välittömässä tunnelmassa. Laakeiden peltojen keskellä on tilaa hengittää ja elää sujuvaa arkea lähellä kaikkea. Loimaalla on mahdollisuuksia toteuttaa itseään vapaa-ajalla ja töissä. Saat toimivat arjen palvelut ja samalla Etelä-Suomen suurten kaupunkien tarjoamat mahdollisuudet ovat ulottuvillasi. Asumiseen on monipuolisia vaihtoehtoja ja luonnonläheiset tontit ovat isoja ja edullisia.

Tehtäväkohtainen palkka on 4095,55€/kk. Tehtävässä maksetaan rekrytointilisä 400 €/kk 31.7.2025 asti.

Tehtäväkohtaisen palkan ja rekrytointilisän lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus.

Eduksi katsotaan kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehdystä työstä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä verkosto- ja tiimityötaitoja.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Thomas Karlsson, johtava sosiaalityöntekijä, 040 629 7507 / Sari Ahanen, Perhekeskuksen päällikkö,

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Tutustu työnantajaan