Skip to main content
test
Perusopetuksen sijaisuudet - Vaasan kaupunki

Onni on tehdä työtä lasten ja nuorten parissa: tule sijaiseksi Vaasan perusopetukseen!

Aloitamme Vaasan kaupungin opetustoimessa pilotoinnin perusopetuksen keskitetystä sijaisvälityksestä syksyn 2022 aikana. Pilotoinnissa on alkuun mukana kaksi koulua: Huutonimen koulu ja Onkilahden yhtenäiskoulu.

Haemme sijaisia perusopetukseen opettajien sijaisrekisteriin kesken lukuvuoden täytettäviä sijaisuuksia varten. Sijaisia tarvitaan luokanopettajille, aineenopettajille sekä erityisopettajille.

Sijaisuuksien kesto vaihtelee yhdestä päivästä muutamaan viikkoon ja tarve sijaisille on ympäri vuoden. Lyhytaikainen sijaisuus saattaa johtaa usein myös pitempiaikaiseen sijaisuuteen.

Sijaisena voit itse päättää, missä kouluissa olet käytettävissä. Kuntarekryn profiilissasi sijaitsevan käytettävyyskalenterin avulla voit määritellä minä päivinä voit tehdä sijaisuuksia.

Opettajien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Sijaisuuksia täytettäessä huomioimme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt. Sijaisuuksiin ei aina vaadita kelpoisuutta, vaan arvioimme sijaisen soveltuvuutta tapauskohtaisesti riippuen tehtävästä ja työsuhteen pituudesta.

Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sensitiivisyyttä lasten ja nuorten kanssa toimiessa, kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä yhteistyötaitoja lasten ja nuorten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä lasten ja nuorten parissa. Sijaisena toimiminen tarjoaa hyvän mahdollisuuden kerätä työkokemusta ja voit tutustua perusopetuksen eri toimintayksiköihin.

Luemme hakemuksia jatkuvasti ja otamme yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, rikosrekisteriotteen, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekryyn: opetus.rekry@vaasa.fi.

Tervetuloa mukaan isoon ja iloiseen joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi/rekrytointi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointi: rekrytointi@vaasa.fi

Lisätietoja

Vaasan kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen perusopetus

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat