test

Psykologi, kasvatus ja perheneuvonta Iisalmi

Hakuaika päättyy  10.5.2024 12:00

Hei psykologi, meillä on tarjota Sinulle ammattitaitoisessa tiimissämme vakituinen tehtävä! Lue lisää alta!

Etsimme juuri Sinua psykologi. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on Iisalmen kasvatus- ja perheneuvonnassa ja palvelualueena toimii pohjoinen perhekeskusalue sijoituspaikkana Iisalmi. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.


Keitä me olemme?
Kasvatus- ja perheneuvonta on moniammatillista palvelua, jolla edistetään lapsen hyvinvointia, yksilöllistä kasvua ja myönteistä kehitystä, tuetaan vanhemmuutta ja lapsiperheiden suoriutumista sekä vahvistetaan perheen omia voimavaroja. Kasvatus- ja perheneuvonnassa tehdään asiantuntijoiden arviointia, ohjausta ja neuvontaa lasten kasvuun ja kehitykseen, perhe-elämään, ihmissuhteisiin ja sosiaalisiin taitoihin liittyen.

Kasvatus- ja perheneuvonnan psykologi työskentelee osana kokenutta moniammatillista tiimiä, johon kuuluu mm. psykologeja ja sosiaalityöntekijöitä. Lisäksi tiimiin on mahdollisuus saada lääkärin palveluja. Tarvittaessa voit konsultoida myös kollegoja PSHVA tasoisesti ja paikallisesti. Työtehtäväsi koostuvat yksilö-, perhe- ja verkostotyöstä. Olet tärkeässä roolissa myös konsultoimassa eri yhteistyötahoja. Konsultointi- ja muistakin vastuista toki sovimme ennen työsuhteen alkua aina tapauskohtaisesti huomioon ottaen valmiutesi ja kiinnostuksesi kohteet.


Mitä me tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Käytössäsi on työterveyshuollon palvelut sekä ePassi kulttuuriin ja hyvinvointiin. Käytössäsi on modernit ja toimivat laitteet sekä ohjelmat myös liikkuvan ja etätyön raportointia varten sekä asialliset työtilat.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 4 504,97 €/kk (TVA1). Palkkaus voi tarkistua ylöspäin tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan.

Olisitko Sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös loppuvaiheen psykologiopiskelijat. Arvostamme aiempaa kokemusta perheiden parissa työskentelystä, itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyökykyä ja valmiutta kehittää psykologin työtä kasvatus- ja perheneuvontapalveluissa. Paikkaa voivat hakea myös vastavalmistuneet.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä. Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/psykologit/

Yhteystiedot

Esihenkilö Heidi Komulainen, heidi.komulainen@pshyvinvointialue.fi, 040 014 4505

Alue-esihenkilö Sanna Niinimäki, sanna.niinimaki@pshyvinvointialue.fi, 044 718 5940

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan