Psykologi psykiatrian poliklinikalle Varkauteen

Hakuaika päättyy  31.5.2024 12:00

Hei psykologi, meillä on tarjolla mielenkiintoinen työtehtävä juuri Sinulle!

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle psykologia toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on psykiatrian poliklinikka Varkaus. Työn aloitus 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.


Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?
Pohjois-Savon hyvinvointialueen Varkauden psykiatrian poliklinikalla hoidetaan eritasoisesti oireilevia psykiatrisia potilaita. Potilaita on jaettu eri tiimien kesken oirekuvan mukaisesti. Moniammatillinen mielialahäiriötiimi, johon psykologin tehtävä sijoittuu, hoitaa keskivaikeista ja vaikeista mielenterveydenhäiriöistä kärsiviä potilaita.

Psykologin tehtävänkuvaan kuuluvat psykologin tutkimukset, psykiatriset selvittelyt, terapia-arviot ja hoitosuhdetyöskentely sekä moniammatillinen tiimityö.


Mitä me odotamme Sinulta?
Odotamme joukkomme aloitekykyistä, itsenäiseen työskentelyyn kykenevään, mutta myös hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä, jolla on taito tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Myös itsenäistä päätöksentekokykyä tarvitaan.

Mitä me tarjoamme?
• kokeneen tiimin tuen
• ePassi rahaa hyvinvointisi tukemiseen
• työterveyshuollon palvelut
• hyvän perehdytyksen

Palkka on 4504,97 €/kk. Mikäli palkattava psykologi omaa sovellusalan kokemusta ja on työtehtäviin liittyen lisäkouluttautunut tehtäväkohtainen palkka voi olla korkeampikin.


Kelpoisuusvaatimuksena psykologin tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994).

Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!  


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/psykologit/

Yhteystiedot

Ylihoitaja

Saija Turpeinen

p. 044 717 5250

saija.turpeinen@pshyvinvointialue.fi

Osastonhoitaja

Eveliina Kähkönen

p. 040 705 2460,

eveliina.kahkonen@pshyvinvointialue.fi

Vastaava psykologi

Eeva-Leena Kainulainen

p. 040 489 4802

eeva-leena.kainulainen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!