Psykologi, vaativan tuen osaamiskeskus, Pori

Hakuaika päättyy  27.6.2024 15:00

Etsimme Satakunnan hyvinvointialueelle tiimimme kahta innostunutta ja kehittämismyönteistä psykologia.

Meillä on avoimena on kaksi psykologin virkaa vammaispalvelujen vaativan tuen osaamiskeskuksessa. Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen työhön erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Toimipaikka sijaitsee Vanha-Ulvilassa. Asiakaskuntamme koostuu vammaispalveluidenpiiriin kuuluvista asiakkaista sekä neuropsykiatrisesti oireilevista ja erityistä tukea tarvitsevista henkilöistä.

Psykologina työhösi kuuluu esimerkiksi moniammatillinen poliklinikkatyö, kaiken ikäisten asiakkaiden psykologiset tutkimukset, painottuen kognition ja tunne-elämän arviointiin, kuntoutuksen suunnitteluun sekä perheiden ja lähiverkostojen ohjaukseen ja neuvontaan. Toimit oman alasi asiantuntijana moniammatillisessa yhteistyössä vaativan tuen osaamiskeskuksessa. Voit vaikuttaa omaan työnkuvaasi kiinnostuksiesi ja oman osaamisesi mukaisesti, esim. painottuen neuropsykologiaan tai kehityspsykologiaan.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta. Tarjoamme myös säännöllisen työnohjauksen. Osassa tehtäviä on hybridityömahdollisuus ja meillä on laajasti käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme kuntoutuksen asiantuntemusta ja kiinnostusta psykiatrisiin kysymyksiin liittyen sekä aiempaa kokemusta työskentelystä eri ikäisten asiakkaiden ja perheiden kanssa.

Palkkaus määräytyy työn vaativuuden arviointiin perustuen.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut p.044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Vastuuyksikön päällikkö Katja Alamäki, p.044 707 4036, katja.alamaki@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan