Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijän sijaishaku - Kouvolan kaupunki

Ruokapalvelut tarjoaa asiakkailleen ravitsemuksellisesti laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluja asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Eri puolilla kaupunkia sijaitsevissa toimipaikoissa käy lounaalla päivittäin 14 000 asiakasta mm. kouluissa, päiväkodeissa ja palvelukeskuksissa.

Ruoan laatu on yksi tärkeimmistä toimintaamme ohjaavista tekijöistä. Joustava, avoin ja luottamuksellinen yhteistyö asiakkaiden, työntekijöiden ja esimiesten välillä takaa hyvän palvelun.

Haemme osaajia eri mittaisiin sijaisuuksiin huolehtimaan päivittäisistä ruokapalveluista koulujen, palvelukeskuksien ja päiväkotien keittiöissä.

Kelpoisuusedellytyksenä on ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus, kokemusta suurtalousalalta sekä hygieniapassi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Täytettyäsi hakemuksen, varaa aika haastatteluun ruokapalvelusuunittelija Tiia-Mari Koivulalta puh. 02061 57400.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ruokapalvelusuunnittelija Tiia-Mari Koivula, puh. 020 615 7400
sähköposti etunimi.sukunimi@kouvola.fi
va. ruokapalvelupäällikkö Leena Multala, puh. 020 615 7174
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja

Tekniikka ja ympäristö, Kiinteistöpalvelut, Ruokapalvelut

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 81 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!

Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat