Ruokapalvelutyöntekijän sijaishaku - Kouvolan kaupunki

Ruokapalvelut tarjoaa asiakkailleen ravitsemuksellisesti laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluja asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Eri puolilla kaupunkia sijaitsevissa toimipaikoissa käy lounaalla päivittäin 17 000 asiakasta mm. kouluissa, päiväkodeissa, palvelukeskuksissa ja henkilöstöruokaloissa.

Ruoan laatu on yksi tärkeimmistä toimintaamme ohjaavista tekijöistä. Joustava, avoin ja luottamuksellinen yhteistyö asiakkaiden, työntekijöiden ja esimiesten välillä takaa hyvän palvelun.

Haemme osaajia eri mittaisiin sijaisuuksiin huolehtimaan päivittäisistä ruokapalveluista koulujen, palvelukeskuksien ja päiväkotien keittiöissä.

Kelpoisuusedellytyksenä on ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus, kokemusta suurtalousalalta sekä hygieniapassi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Haemme osaajia eri mittaisiin sijaisuuksiin huolehtimaan päivittäisistä ruokapalveluista koulujen, palvelukeskuksien ja päiväkotien keittiöissä. Täytettyäsi hakemuksen, varaa aika haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

ruokapalvelusuunnittelija
Leena Multala, puh. 020 615 7174
palvelualueen esimiehet:
Suvi Parkko, puh 020 615 4632
Marja Suortti, puh. 020 615 7400
sähköposti etunimi.sukunimi@kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/hakemukset.

Kouvolan kaupunki, Ruokapalvelut
Osoite: Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!