Sairaanhoitaja

Hakuaika päättyy  21.5.2024 15:00

Haetaan neljää (4) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin tilannekeskukseen.


Työsuhteen alussa valitut työntekijät perehtyvät turvapuhelinhälytystehtäviin, jonka jälkeen osaaminen laajennetaan muihin tilannekeskukseen tuleviin puheluihin.
Työ on kolmivuorotyönä tehtävää puhelintyötä, jossa painottuu potilaan hoidon tarpeen arviointi kiireellisen hoidon perusteiden mukaisesti.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Valituista työntekijöistä tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Eduksi katsotaan kotihoidon työn tuntemus. Arvostamme verkosto- ja tiimityön osaamista, avointa ja reipasta työotetta. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvuutta työskennellä paineenalaisena ja organisointikykyä. Erilaisten tietojärjestelmien hallinta on hyödyksi.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 3.6.2024, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marika Ala-Hiirolle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "sairaanhoitajat, tilannekeskus"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Yhteystiedot

Marika Ala-Hiiro, apulaispalveluesihenkilö, puh. 040 665 1850, marika.ala-hiiro@kainuu.fi

Tiina Kähkönen, akuuttihoidon palvelualuepäällikkö, puh. 044 727 6988, tiina.kahkonen@kainuu.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!