test

Sairaanhoitajaksi Keiteleelle

Hakuaika päättyy  20.5.2024 12:00

Tule asumaan ja työskentelemään Keiteleen luonnonkauniissa maisemissa – Liity Kotihoitotiimiimme! Keiteleen luonto, syleilevä Nilakka-järvi ja ympäröivät harjumaastot tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle mahdollisuuden yhdistää luonnonläheinen elämäntapa ja merkityksellinen työ kotihoidon parissa. Työ Keiteleen Kotihoidossa tarjoaa sinulle tilaisuuden vaikuttaa suoraan asiakkaidemme elämänlaatuun, turvallisesti omassa kodissaan. Työn alkamisesta voidaan sopia joustavasti.

Mitä työ pitää sisällään?
Työssäsi keskityt asiakaslähtöiseen kotisairaanhoidon tarjoamiseen, missä tuet asiakkaitamme heidän omassa ympäristössään. Työkuvasi on liikkuva ja vaihteleva, mikä tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua Keiteleen luontoon ja ympäristöön työpäivien lomassa. Työssä noudatetaan kuntouttavan hoitotyön periaatteita, jotka varmistavat asiakkaiden parhaan mahdollisen hoitokokemuksen.

Kuka on unelmaehdokkaamme?
Etsimme oma-aloitteista ja itsenäiseen työhön kykenevää sairaanhoitajaa, joka nauttii aktiivisesta yhteistyöstä moniammatillisen tiimin kanssa. Kokemus ikäihmisten palveluverkostosta ja kotihoidon työstä on plussaa. Käytännössä työ edellyttää B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta, joten pääset liikkumaan vapaasti kauniissa Keiteleen ympäristössä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja Epassi-edun, joka tukee sekä kulttuurin, liikunnan että hyvinvoinnin harrastamista. Työskentely tapahtuu moniammatillisessa tiimissä, jossa saat vahvaa tukea niin kollegoiltasi kuin esihenkilöltäsi. Lisäksi meillä on kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on mahdollisuus vaikuttaa aktiivisesti toimintamme kehittämiseen. Palkkaus on kilpailukykyinen, 2 750,37 €/kk, ja työ on pääosin arkisin.

Kiinnostuitko?
Jos olet rekisteröity sairaanhoitaja ja sinulla on B-ajokortti, sekä rakkaus luontoon ja halu tehdä merkityksellistä työtä, tämä on tilaisuutesi. Lähetä hakemuksesi ja liity osaksi tiimiämme Keiteleellä!

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Valitun tulee ennen työn aloitusta esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä
todistus huumausainetestistä.
-Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hae nyt ja tule osaksi elinvoimaista yhteisöämme!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://www.keitele.fi/etusivu/Asuminen-ja-ymparisto

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Maarit Mykkänen maarit.mykkanen@pshyvinvointialue.fi p.044 788 5410

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan