Sairaanhoitaja (kotisairaala, Keuruu), määräaikainen

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Hei, sinä kotisairaalatyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja! Olisitko juuri sinä oikea henkilö tulemaan meille töihin?

Palliatiivisessa keskuksessa toimii palliatiivinen poliklinikka, kotisairaala ja erityistason palliatiivinen osasto sekä psykososiaaliset palvelut. Palliatiivisessa keskuksessa tehdään tiivistä yhteistyötä muiden erikoisalojen sekä perustason toimijoiden kanssa. Palliatiivisen keskuksen kotisairaala on yksikkö, joka tuottaa kotisairaalapalvelut noin 30-60 minuutin ajomatkan säteellä Jyväskylän toimistosta, kuntarajoista riippumatta.
Kotisairaalalla on satelliittiyksiköitä maakunnissa.

Haemme nyt Keuruulle kotisairaalan satelliittiyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen kahta

SAIRAANHOITAJAA ajalle 17.6.2024-30.6.2025

Kotisairaala tarjoaa ympärivuorokautista sairaalatasoista hoitoa potilaan omassa kodissa. Kotisairaalassa hoidetaan mm. infektiopotilaita, haavapotilaita sekä palliatiivisia ja saattohoitopotilaita. Noin puolet potilaista on palliatiivisessa hoidossa tai saattohoidossa ja puolet muita potilaita, kuten iv-antibioottihoidossa ja -ravitsemuksessa olevia potilaita. Kotisairaalassa toimii yhteistyössä ensihoidon kanssa kotisairaalan hoidon tarpeen arvioinnin KOHTA-yksikkö, joka on iäkkäiden akuutteihin terveysongelmiin erikoistunut liikkuva yksikkö.

Sairaanhoitajan työ kotisairaalassa on hyvin itsenäistä ja samalla moniammatillista tiimityötä, jossa sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Eduksi katsotaan kokemus akuutista hoitotyöstä.
Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Palkka SOTE sopimuksen mukainen

Haastatteluja tehdään mahdollisesti jo hakuaikana.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin ja samalla kehittämään lisää kotisairaalan toimintaa!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Katja Lähtevänoja

Osastonhoitaja

katja.lahtevanoja@hyvaks.fi

p. 050-336 4921

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan