test

Sairaanhoitaja, Lapin keskussairaala

Hakuaika päättyy  6.5.2024 15:00

Sairaanhoitajaksi Lapin keskussairaalan Lasten- ja nuortenyksikköön!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sairaanhoitajan töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueella on haettavana kaksi sairaanhoitajan tehtävää Lapin keskussairaalan Lasten ja nuorten yksikköön.

Lasten- ja nuortenyksikkö koostuu lasten ja nuorten osastosta, vastasyntyneiden teho- ja valvontaosastosta sekä lasten ja nuorten poliklinikasta. Osastollamme on 16 vuodepaikkaa, vastasyntyneiden teho- ja valvontaosastolla 4 teho-hoitopaikkaa sekä mahdollisuus perhehuoneisiin. Poliklinikalla hoidetaan lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat erikoissairaanhoidon avohoitopalveluita. Lasten- ja nuortenyksikön sairaanhoitajan työkuva on monialaista, vastuullista ja vaihtelevaa. Työ tapahtuu tiiviissä, moniammatillisessa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamistaan oman motivaation mukaisesti. Tehtäväkohtanen palkka on 2 754,66 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan.

Etsimme joukkoomme työntekijää, joka omaa hyviä työyhteisötaitoja, joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
Arvostamme oman ammattiosaamisen ja työyhteisön kehittämiseen sitoutumista.
Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävässä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys.
Hakemuksissa katsomme eduksi vastasyntyneiden tehohoidon osaamisen.

Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Valitun tulee pyydettäessä esittää hyväksyttävä terveystodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään kanssamme merkityksellistä ja laadukasta hoitotyötä hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 6.5.2024 klo 15:00 mennessä!
Haastattelussa tulee olla mukana kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset opintotodistukset, työtodistukset sekä henkilöllisyystodistus.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15

osastonhoitaja Johanna Pietikäinen, p. 040-8679282, johanna.pietikainen@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan