test

Sairaanhoitaja Lasten Mielenterveystiimiin - Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Hakuaika päättyy  10.5.2024 15:00

Etsimme motivoitunutta sairaanhoitajaa Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Työyksikkö työsuhteen alussa on Lasten mielenterveystiimi Kuopiossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen Perhekeskuksen lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat perusterveydenhuollon palveluita. Lasten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat tarkoitettu alle 13-vuotiaiden lasten hoitoon perheineen ja verkostoineen. Palveluissa hoidetaan pitkittyneesti lieviä ja keskivaikeasti oireilevia lapsia.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu mm. yksilöllinen hoitosuhdetyöskentely, perhe- ja verkostotyö. Lisäksi palveluissa on myös ryhmätoimintoja. Työ on perhe- ja verkostokeskeistä.

Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa työskentelee lasten tiimissä psykologeja, sosiaalityöntekijöitä ja sairaanhoitaja.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle:
-mukavan työyhteisön
-viihtyisät työtilat
-hyvän perehdytyksen tehtävään
-moniammatillisen työyhteisön tuen
-säännöllisen työnohjauksen
-käytössäsi on myös Epassi (kulttuuri, liikunta, työmatka ja hyvinvointi)

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Odotamme sinulta:

-Työkokemusta ja osaamista psykiatrisesta työstä lasten parissa
-Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Työaika on 38,25 h/vko, joutuisa ruokailu työajalla.
Palkka on 2853,63 €/kk

Muuta huomioitavaa:
Koeaika on kuusi (6) kuukautta.
Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi ennen työsuhteen alkamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Noudatamme tartuntatautilain (48 § a) mukaista rokotussuojaa.
Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Tarja Lilja p. 044 718 7964, tarja.lilja@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan