Sairaanhoitaja, Teho-osasto, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  27.5.2024 15:00

Tule Rovaniemelle, Lapin keskussairaalan teho-osastolle tekemään merkityksellistä sairaanhoitajan työtä!

Teho-osaston sairaanhoitajana työskentelet aktiivisena osana moniammatillista ja osaavaa tiimiämme. Osastollamme hoidamme usean eri erikoisalan valvontaa, tehovalvontaa ja tehohoitoa tarvitsevia potilaita. Potilaat tulevat pääasiassa päivystyksellisesti osastollemme päivystyksestä, leikkaus- ja anestesiayksiköstä ja vuodeosastoilta. Vastuullamme on sairaalamme MET- ja elvytystoiminta. Lapin keskussairaalassa pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa. Vuoden 2025 alusta toiminta siirtyy uusiin teho- ja valvontaosaston tiloihin.

Lapin keskussairaalan teho-osastolla on haettavana neljä sairaanhoitajan tehtävää vahvistamaan tiimiämme siirtyessämme uudelle teho- ja valvontaosastolle.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä mainion ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Meillä on tarjolla kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia teho- ja valvontahoitotyön eri osa-alueilla. Työskentelet moniammatillisessa tiimissä, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden sekä kehittää omaa osaamistasi, että jakaa asiantuntemustasi. Työ on kolmivuorotyötä. Käytössämme on toimintalähtöinen yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuu hyvin.

Sinulta odotamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa, kehittämislähtöistä työotetta, tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta.
Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtäväkohtainenpalkka 2 829,14 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä terveystodistus työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntalain edellyttämään rokotussuojaa.

Lapin ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa monipuolista vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet niin aikuisille kuin lapsille ovat moninaiset ja lähellä. Rovaniemi on sopivan kokoinen kaupunki lähellä luontoa, josta on hyvät kulkuyhteydet etelään ja halutessasi olet tunturissa alle tunnissa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 27.5.2024 klo 15:00 mennessä. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.


Lisätietoja

https://lapha.fi
Suomen pohjoisimman teho-osaston löydät myös Instagramissa @lks_teho.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Piia Nevala, p. 040 569 0120

piia.nevala@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!