test

Sairaanhoitaja, Mäntyrinteen perhetukikeskus

Hakuaika päättyy  7.5.2024 12:00

Hei sairaanhoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Pohjois-Savon hyvinvointalueelle sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Työyksikkö työsuhteen alkaessa on Mäntyrinteen perhetukikeskus. Työ suhde alkaa 20.5.2024.

Mäntyrinteen perhetukikeskuksessa on kolme lastensuojeluyksikköä: Toukola, Vesala ja Perhekriisiyksikkö. Toukola vastaa yli 13-vuotiaiden, Vesala 3-12-vuotiaiden laitossijaishuollon tarpeeseen sekä Perhekriisiyksikkö lapsen sijaishuollon tarpeeseen yhdessä perheensä kanssa. Perhekriisiyksikössä työskentelee vastaava ohjaaja, sairaanhoitaja, yöaikainen ohjaaja, seitsemän ohjaajaa ja laitoshuoltaja.

Perhekriisiyksikössä selvitetään ja arvioidaan lastensuojelun tarpeessa olevan lapsen sekä hänen perheensä elämäntilannetta ja tuen tarvetta yhteistyössä lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa. Sijoituksen aikana yksikkö vastaa lapsen kasvun ja kehityksen tukemisesta sekä toimii tiiviissä yhteistyössä lapsen perheen ja muun tarvittavan tukiverkoston sekä viranomaisverkoston kanssa. Sairaanhoitajan työ sijoittuu aluksi Perhekriisiyksikköön, mutta työtehtäviä on myös perhetukikeskuksen muissa yksiköissä Vesalassa ja Toukolassa.

Sairaanhoitajana työtehtäviisi lastensuojelulaitoksessa kuuluvat
-sijoituksessa olevien lasten hoito ja kasvatus sekä vanhempien tukeminen kasvatustyössä
-työskentely erilaisten verkostojen kanssa.
-vastaat Mäntyrinteen perhetukikeskuksen Perhekriisiyksikön, Vesalan ja Toukolan lääkehuoltoon liittyvästä ohjauksesta,
neuvonnasta sekä valvonnasta ja huolehdit toimintayksikön lääkehuollon toimivuudesta
-vastuullasi on myös henkilökunnan lääkehoidon tenttien vastaanottaminen ja hyväksyminen
-ylläpidät ja päivität Perhekriisiyksikön, Vesalan ja Toukolan lääkehoitosuunnitelmia

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä ja Valviran rekisteröitymisyksikkö

Eduksi tehtävään katsomme kokemuksen lasten parissa työskentelystä (erityisesti lastensuojelulaitoksissa) ja kokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteellisuutta, paineensietokykyä sekä soveltuvuutta tehtävään.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä. Työn tukena on myös Epassi (liikunta, kulttuuri, hyvinvointi).
Sairaanhoitaja tulee oman yksikön lisäksi osaksi lastensuojelun ympärivuorokautisten palveluiden kuuden hengen sairaanhoitajatiimiä. Työ voi sisältää varallaoloa.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 2 850€/kk + lisät.
Työaika tehtävässä on 38,25 h/vko ja työ on kolmivuorotyötä.

Muuta huomioitavaa
-tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) koeaikaa
-tehtävän hoito vaatii B-ajokorttia
-tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen
rikosrekisteriote sekä huumausainetestistä annettava todistus
-noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Mäntyrinteen perhetukikeskuksen johtaja Helena Lajunen, p. 044 718 3425 ja Perhekriisiyksikön vastaava ohjaaja Marjaana Nurmela, p. 044 718 3391

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Tutustu työnantajaan