Sairaanhoitaja (Palliatiivinen keskus, palliatiivinen osasto, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Hei, sinä palliatiivisesta- ja saattohoidosta kiinnostunut sairaanhoitaja! Olisitko juuri sinä oikea henkilö tulemaan meille töihin?

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle Palliatiivisen keskuksen osastolle

SAIRAANHOITAJAA

Palliatiivinen keskus toteuttaa ja koordinoi palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa Keski-Suomen hyvinvointialueella sekä tarjoaa konsultaatiotukea ja koulutusta perustason ja A-tason yksiköille. Palliatiivisen keskuksen pääasiallinen toiminta on palliatiivinen hoito ja saattohoito ja henkilökunta on erityiskoulutettu siihen. Oireenmukaisella hoidolla pyritään lievittämään fyysistä, henkistä ja sosiaalista kärsimystä, ylläpitämään toimintakykyä sekä vaalimaan potilaan ja hänen läheistensä elämänlaatua. Palliatiivisessa keskuksessa hoidettavilla potilailla on kärsimystä aiheuttava oire, jota ei saada perustason tai A-tason yksiköissä hallintaan. Palliatiivisessa keskuksessa toimii palliatiivinen poliklinikka, palliatiivinen osasto, kotisairaala sekä psykososiaalisen tuen palvelut.

Palliatiivisella osastollamme hoidetaan erityistason palliatiivisia- sekä saattohoitopotilaita. Osastolla työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, lääkäri, psykiatrinen sairaanhoitaja, perhepsykoterapeutti, fysioterapeutti, laitoshuoltajia, toimintaterapeutti, sosiaalityöntekijä, sairaalapastori sekä esimerkiksi koulutettuja vapaaehtoisia. Osastollamme on myös lääketieteen erityispätevyyden koulutusoikeudet. Osasto toimii kotiosastona monille palliatiivisen vaiheen potilaille.

Olet etsimämme henkilö, jos sinua kiinnostaa monipuolinen, vastuullinen sekä arvokas hoitotyö sekä kehittäminen palliatiivisessa- ja saattohoitovaiheessa olevien potilaiden hyväksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän sekä osaavien kollegoiden ja esihenkilön tuen. Mahdollistamme sinulle säännöllisen työnohjauksen. Työnantaja tukee mahdollisuutta hankkia palliatiivisen hoidon erikoistumiskoulutuksen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista! Meillä on käytössä henkilökunnalle ilmainen pysäköinti sekä virka-ajan ulkopuolella vapaasti käytettävissä oleva kuntosali.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Tässä tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, hyvää paineensietokykyä sekä lämmintä ja empaattista asennetta. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme monipuolista osaamista osastotyöstä, palliatiivisten- ja saattohoitopotilaiden hoitotyöstä sekä kehittämismyönteistä työotetta. Olemme sitoutuneet työpaikan yhdessä sovittuihin pelisääntöihin ja kannamme vastuun omalta osaltamme työpaikan yhteishengestä. Haluamme työyhteisöömme hyvän ja muutoskykyisen osaajan.

Ymmärrämme, että elämäntilanteet vaihtelevat, ja siksi työvuoroissa huomioidaan henkilökohtaiset tarpeesi. Mielellämme keskustelemme kanssasi siitä, minkälaisia työelämän joustoja juuri sinä kaipaisit yhdistääksesi työn ja vapaa-ajan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Hakemuksia käsitellään hakuaikana.

Lämpimästi tervetuloa meidän tiimiin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Hanna Järvenpää, osastonhoitaja

p. 040 507 7476

hanna.m.jarvenpaa@hyvaks.fi

(ei tavoitettavissa 20.5-2.6.2024)

-

Elina Vaskelainen, apulaisosastonhoitaja

p. 040 657 5662

elina.vaskelainen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan