Sairaanhoitaja Sallan kotihoitoon

Hakuaika päättyy  1.7.2024 15:00

Lapin hyvinvointialueella on haettavana Sallan kotihoidossa sairaanhoitajan toistaiseksi oleva tehtävä.

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueella on haettavana Sallan kotihoidossa sairaanhoitajan toistaiseksi oleva tehtävä.

Sairaanhoitaja toimii sairaanhoidon asiantuntijana vastaten tiiminsä asiakkaiden sairaanhoidosta, terveyden edistämisestä ja ennaltaehkäisevästä hoitotyöstä. Tukena on moniammatillinen työyhteisö.

Työskentelyssä toteutetaan kuntouttavaa työotetta ja tavoitteena on asiakkaan selviytyminen omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Työ on arkipäivätyötä.

Toivomme hakijalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä toimia yksin, että osana moniammatillista tiimiä.

Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 559/1994 mukainen laillistettu sairaanhoitajan tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto ja hänet tulee olla merkitty Valviran terveydenhuollon ammattirekisteriin.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus muodostuvat SOTE-sopimuksen mukaisesti.
Tehtäväkohtainen palkka on 2 835€/kk. Rekrytointilisää maksetaan 150e/kk työsuhteen aikana 31.12.2024 saakka. Rekrytointilisä vähenee samassa suhteessa kuin tehtäväkohtainen palkka nousee muun yleiskorotuksen vuoksi.

Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on esitettävä nähtäväksi ennen toimen vastaanottamista lain 741/2023 28§ mukainen iäkkäiden kanssa työskentelevä rikostausta selvittämiseksi tarvittava rikosrekisteriote, sekä hyväksyttävä lääkörintodistus terveydentilastaan.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 01.07.2024 klo 15:00 saakka! Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan haussa.
Hakijat haastatellaan jo hakuaikana ja valinta tehdään heti, kun sopiva hakija löytyy.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

palveluvastaava vs. Suvi Mikkola 0400 127268 suvi.mikkola@lapha.fi

palvelupäällikkö Anniina Sumukari 0407378262 anniina.sumukari@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan