test

Sairaanhoitaja, Teho-osasto ja valvonnat

Hakuaika päättyy  5.5.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Kiinnostaisiko sinua akuuttihoitotyö? Teho-osasto ja Valvonnat Etelä-Karjalan keskussairaalassa Lappeenrannassa tarjoavat sinulle monipuolisen mahdollisuuden työskennellä akuuttihoitotyön parissa. Haemme nyt sairaanhoitajaa vakinaiseen tehtävään 30.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehohoitotyö on kriittisesti sairaiden potilaiden keskeytymätöntä valvontaa ja hoitoa, jota toteutetaan moniammatillisena yhteistyönä. Toimiminen sairaanhoitajana teho-osastolla/valvonnoissa edellyttää nopeasti muuttuvien tilanteiden ennakointia ja hallintaa, päätöksentekotaitoja sekä kykyä yhteistyöhön potilaan, hänen läheistensä ja eri ammattiryhmien kanssa.
Teho-osaston välittömässä läheisyydessä sijaitsee Valvonnat, jossa hoidetaan eri erikoisalojen valvontatasoisia potilaita (Sydänvalvonta, Neurologinen valvonta, Tehovalvonta). Valvonnan potilaat vaativat hengityksen, verenkierron ja tajunnan jatkuvaa tarkkailua sekä elintoimintoja tukevia hoitoja. Hoitojaksot ovat päivystysluonteisia. Toiminta perustuu laadukkaaseen potilashoitoon, vastuullisuuteen, jatkuvaan oppimiseen ja ihmisarvon kunnioittamiseen. Teho-osaston ja valvonnan sairaanhoitajien työssä korostuu akuuttihoitotyöhön liittyvä erikoisosaaminen.

Tarjoamme sinulle yksilöllisesti suunnitellun strukturoidun perehdytysohjelman. Lisäksi saat nimetyt mentorit, jotka tukevat sinua perehdytyksen aikana.
Tuot meille raikkaan tuulahduksen oma-aloitteisella työskentelyotteellasi, kehittämismyönteisyydellä ja innostavalla energisyydelläsi. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn lisäksi kehittämismyönteisen ja energisen työyhteisön. Sinulla on mahdollisuus suunnitella työvuorosi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun mukaisesti.

Saat yksikössämme loistavan tilaisuuden kehittää akuutin hoitotyön osaamistasi. Kokemuksen myötä sinulla on mahdollisuus perehtyä myös Met-hoitajana toimimiseen erillisen perehdytysohjelman mukaisesti. Lisäksi teemme yhteistyötä keskussairaalan muiden yksikköjen kanssa.

Kelpoisuutena tehtäviin on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet


Yhteystiedot

Merja Lahtinen, toimintayksikön esimies, teho-osasto ja valvonnat

p. 044 791 5751, merja.lahtinen@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan