test

Sairaanhoitajaksi Kaavin terveysasemalle

Hakuaika päättyy  20.5.2024 12:00

Hei sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista työtä perusterveydenhuollon työtehtävien parissa?

Etsimme sairaanhoitajaa määräaikaiseen tehtävään vastaanottopalveluihin, Kaavin terveysasemalle, Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2024.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Sairaanhoitajan tehtäviin vastaanottopalveluissa kuuluu sekä kiireellinen että kiireetön hoito. Kiireettömien vastaanottojen vastuualueena on pitkäaikaissairauksien hoito, mm. astma, reuma, sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes.

Olet etsimämme henkilö jos pidät ihmisläheisestä työstä, olet motivoitunut, positiivinen ja oppimiskykyinen. Viihdyt tässä työssä jos haluat tehdä merkityksellistä ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Arvostamme joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyötaitoja.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet, viihtyisän ja turvallisen työympäristön sekä tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä. Palkkaus tehtävässä toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 2 757,12€/kk.

Olisiko tässä Sinulle sopiva työ?

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto ja Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat.

Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Täytä siis hakemus pian oheisen linkin kautta.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanottopalveluiden palveluesimies Marja-Liisa Ahonen p. 0447186304.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan