test

Sairaanhoitajaksi Miepä-palveluihin, Pielavesi

Hakuaika päättyy  24.5.2024 12:00

Pielavedellä on tarjolla mielenkiintoinen ja vakituinen tehtävä sairaanhoitajalle Miepä-palveluissa eli mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Lue lisää monipuolisesta tehtävänkuvasta ja kerro meille, miksi tämä olisi juuri sinun tuleva työpaikkasi?

Kollega, tervetuloa joukkoomme läntisen alueen Sote-keskuksen mielenterveys- ja päihdepalveluiden parissa!

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa suoraan Suonenjoen, Rautalammin, Tervon, Vesannon, Keiteleen, Pielaveden ja Karttulan aikuisväestön hyvinvointiin. Tiimimme koostuu moniammatillisesta ryhmästä, johon kuuluu asiantuntijoita psykiatrian erikoislääkäristä lähtien. Olet siis merkittävässä roolissa työmme ytimessä.

Työskentely meillä?

Päivittäiset tehtäväsi Pielaveden alueella käsittävät laajan kirjon työtä mielenterveys- ja päihdepalveluiden parissa. Vastaanottotyössä kohtaat ihmisiä suoraan ja tarjoat heille tukea sekä hoitoa. Verkostotyössä rakennat siltoja muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa varmistaen asiakkaidemme saumattoman hoidon. Ryhmien ohjaus antaa mahdollisuuden vaikuttaa useiden ihmisten hyvinvointiin samanaikaisesti. Lisäksi vastaat lääkehoidon toteuttamisesta, mukaan lukien opioidikorvaushoito.

Työsi vaikuttaa suoraan ihmisten elämään, ja yhteistyökykysi sekä ammattitaitosi ovat avainasemassa asiakkaidemme hyvinvoinnin tukemisessa. Kiitos, että olet osa tätä tärkeää tiimiä, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään ja parantamaan mielenterveys- ja päihdepalveluiden tarjontaa alueellamme.

Edut ja palkka

Työhyvinvointisi on meille tärkeää, jonka tueksi tarjoamme Epassi-edun, työterveyshuollon palvelut, tyhy-toimintaa sekä tietysi välittävän kollegiaalisen tuen päivittäisessä työssä. Palkka tehtävässä on 2 914.70€/kk.
Lue vielä kelpoisuudesta ja muista huomioista, sitten voit siirtyä hakemaan!

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto ja rekisteröityminen Valviran ammattirekisteriin.

Muuta huomioitavaa:

-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen
esittämistä.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.


Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!

Yhteystiedot

Vastaava sairaanhoitaja Tiina Taskinen, tiina.taskinen@pshyvinvointialue.fi, puh. nro 044 7124330

Sairaanhoitaja Laura Pajunen, laura.pajunen@pshyvinvointialue.fi puh. nro 044 7171054

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan