test

Sairaanhoitajaksi Rautavaaralle

Hakuaika päättyy  3.5.2024 12:00

Rautavaara on pieni ja vireä noin 1500 asukkaan kunta kauniin luonnon keskellä. Rautavaaran kirkonkylässä Lepolan asumispalveluissa pääset mukaan työyhteisöön, jossa tarjoamme vaihtelevan tehtävän hoitoalan ammattilaisille. Hae ja tule meille!

Haemme Lepolan asumispalveluihin sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Työ alkaa 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa - työskentely Lepolassa?

Lepolassa työskentelemme kolmessa eri tiimissä iäkkäiden tehostetussa palveluasumisessa; Hopeapajun Päivänsinen ja Niittyvillan yksiköissä. Sairaanhoitajana toimit Lepolan asumispalveluissa sairaanhoitajan työtehtävässä oman tiimisi vastuuhoitajana huolehtien yhdessä tiimisi lähihoitajien kanssa asukkaiden palvelu- ja hoitosuunnitelmien mukaisesti heidän turvallisesta perushoidosta, lääkehoidosta, kivun hoidosta, voinnin seurannasta ja ravinnon saannista.

Tärkeä osa hoitotyötä on asiakkaan kuntouttava hoitotyö ja asiakkaiden omien voimavarojen tukeminen sekä omaisten kohtaaminen ja yhteistyö eri ammatillisten tahojen kanssa sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Odotuksemme tulevalle kollegalle?

Tehtävän hoito edellyttää kykyä toimia asiakaslähtöisesti ja moniammatillisesti sekä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Toivomme että sinulla on kiinnostusta kehittää ikääntyvien hoito- ja hoivatyötä yhdessä motivoituneen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle?

Epassi edun, tyhy- toimintaa, hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.
Työ on kaksivuorotyö ja palkka on 2761,29 €/kk + lisät.


Lue vielä tämä ja sitten voit lähettää hakemuksesi meille:

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Muut huomioitavat asiat:
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja
todistus huumausainetestistä.
-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä
työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Rakennamme hyvinvoivaa Pohjois-Savoa joka päivä.
Tule mukaan tekemään tärkeintä työtä Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

https://www.rautavaara.fi/muuttajille/


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Rautavaaran Lepolan asumispalvelujen palveluesihenkilö Maarit Pitkänen,

puh. 040 8608 286, maarit.pitkanen1@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan