Sairaanhoitajan ja lähihoitajien sijaisuuksiin Tuusniemelle

Hakuaika päättyy  30.8.2024 12:00

Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä, Tuusniemellä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia, alkaen heti tai sopimuksen mukaan. Tule mukaan tekemään moniammatillista yhteistyötä asukkaidemme hyvinvoinnin eteen!

Tuusniemen Palvelukeskus tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille, muistisairaille ja aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Palvelukeskuksessa on kolme kodinomasta yksikköä Koivukoti, Tuomikoti ja Mäntykoti. Yhteensä asumisen paikkoja on 44 ja kaksi intervallipaikkaa.

Sairaanhoitajana tai lähihoitajana meillä?

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja teet asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Työssäsi suunnittelet, arvioit ja toteutat asukkaan hoitoa yhdessä oman tiimisi, omaisten, lääkärin ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävänkuvaan sisältyy yksiköiden lääkehoidosta vastaaminen. Työ on pääosin arkiaamuihin sijoittuvaa. Palkka tehtävässä on 2812,80 €/kk.

Lähihoitajalta toivomme aitoa kiinnostusta ikäihmisten ja kehitysvammaisten päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä omatoimisuutta ja positiivista motivoitunutta työotetta, aloitekykyä sekä itsensä johtamisen taitoja. Työssä pärjää hyvillä tietoteknisillä taidoilla ja olethan valmis hankkimaan hygieniapassin ennen töiden aloitusta. Työ on kolmivuorotyötä. Palkka tehtävässä on 2556,75 €/kk.

Tuemme henkilöstön jatkuvaa kehittymistä sekä sitoudumme laadukkaaseen esimiestyöhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Aloittaessasi Palvelukeskuksella saat perehdytyksen työtehtäviisi osaamisesi mukaan sekä ammattitaitoisen, mukaansatempaavan, aidon ja huumorilla höystetyn työyhteisön tuen.

Olisitko Sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sariaanhoitajan tehtävään on laillistettu tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöstä laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä.
Lähihoitajan tehtävään edellytetään lähihoitajan tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista 272/2005 8 §) sekä Valviran rekisteritieto.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävään valitun tulee ennen työn aloitusta esittää nähtäväksi todistus huumausainetestistä ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Tuusniemelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Lisätietoja sijaisuuksista antaa palveluesihenkilö Pirkko Luomi, p. 044 717 5388, pirkko.luomi@pshyvinvointialue.fi ajankohdalla 5.6.-28.6. ja 1.7.-19.7. palveluesihenkilö Jaana Haapalainen, p. 040 161 7266, ja elokuussa jälleen Pirkko Luomi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan