Skip to main content
test
Sijaiseksi Mynämäen kuntaan - Mynämäen kunta

TULE KEIKKATÖIHIN MYNÄMÄEN KUNTAAN VARHAISKASVATUKSEEN, OPETUSALAN SEKÄ PUHTAANAPITO- JA RUOKAPALVELUIDEN TEHTÄVIIN!

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Mynämäen kunnan lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Tarjoamme sijaisuuksia varhaiskasvatukseen, perusopetukseen ja lukioon sekä puhtaanapito- ja ruokapalveluihin. Kauttamme sijaisuuksiin työllistyvät mm. varhaiskasvatuksen opettajat ja lastenhoitajat, lähihoitajat, opettajat, koulunkäynninohjaajat, laitoshuoltajat ja keittäjät/kokit.

Mynämäen kunnan varhaiskasvatuspalvelut tarjoavat 0 - 6-vuotiaille lapsille hoitoa, kasvatusta ja opetusta. Varhaiskasvatuksen sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta alalle. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus lasten ja nuorten parissa sekä alan koulutus.

Mynämäen kunnan koulujen tehtävänä on antaa kaikille oppilaille hyvät perustiedot ja -taidot jatko-opiskelua ja elämää varten. Opettajan sekä koulunkäynninohjaajan sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta opetusalan tehtävissä työskentelyyn. Eduksi katsotaan aikaisempi alan työkokemus sekä soveltuva alan koulutus.

Ruokapalvelut tuottavat päivän ateriat päiväkodeissa ja kouluissa. Puhtaanapitopalvelut tarjoavat päivittäistä puhtaanapitoa kunnan eri yksiköissä, kuten esim. toimistoissa, päiväkodeissa ja kouluissa. Puhtaanapito- ja ruokapalveluiden sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta alalle. Eduksi katsotaan aikaisempi alan työkokemus ja koulutus sekä ruokapalvelussa hygieniapassi.

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintosuoritusote suoritetuista opinnoista. Lasten kanssa työskenteleviltä edellytetään voimassa olevaa rikostaustaotetta.

Jos kiinnostuit sijaisuuksistamme, täytä hakemus sijaisrekisteriin. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatus;
Pikkulaurin päiväkoti, puh. 044 435 6626
Vaahteramäen päiväkoti, puh. 040 705 7789
Karjalan päiväkoti, Pyhän päiväkoti Pajunkissa ja Hiirenkorvan päiväkoti, puh. 050 306 8887
Perusopetus, puh. 040 135 4507
Lukiokoulutus, puh. 045 135 0005
Puhtaanapitopalvelut, puh. 044 435 6692
Ruokapalvelut, puh. 050 595 2651

Lisätietoja

Mynämäen kunta
Osoite: Vehmaantie 111, 23100 Mynämäki

Sinulle suositellut työpaikat