Skip to main content
test
Sijaisia ateriapalveluihin - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin ateriapalvelut hakee jatkuvalla rekrytoinnilla osaajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Tarjoamme sekä ruokapalvelutyöntekijän että kokin sijaisuuksia.

Työkohteet ovat koulujen ja päiväkotien keittiöitä. Asiakasmäärät vaihtelevat 50-900 välillä. Työtehtävät pitävät sisällään avustavia tehtäviä, ruoanlaittoa sekä astiahuoltoa, riippuen mihin tehtävään tarvitaan tekijöitä. Työvuorot ovat arkisin klo 7-16 välisenä aikana.

Odotamme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja sopeudut yllättäviinkin tilanteisiin. Sijaiselta edellytetään 18 vuoden ikää, soveltuvaa ammatillista tutkintoa, riittävää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Sijaiseksi sopivat myös alle 18-vuotiaat alan opiskelijat tai henkilöt, joilla on soveltuvaa työkokemusta. Motivoituneet sijaiset ovat sijaisista parhaita!

Sijaisen tulee päivittää omaa käytettävyyttään kuuden kuukauden välein, jotta hakemus pysyy aktiivisena. Sijaisuuksia tarjotaan vain hakijoille, joiden yhteys- ja käytettävyystiedot ovat ajan tasalla. Luemme hakemuksia säännöllisesti ja olemme yhteydessä soveltuviin ehdokkaisiin. Sijaisuuksia tarjotaan tekstiviestillä.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Tutkintotodistuksen voit liittää hakemukseesi tai esittää myöhemmin sovittavalla tavalla.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ateriapalvelupäällikkö Riitta Oinonen, p. 040 318 4767
(etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Lisätietoja

Ateriapalvelut

Kerava on viihtyisä ja vehreä kaupunki Uudellamaalla. Tavoitteenamme on olla uusien ajatusten kärkikaupunki, jossa arki on onnellista ja sujuvaa. Keravalla työskentelee noin 1400 ammattilaista, jotka tuottavat laadukkaita palveluita erinomaisella palveluasenteella toisten työtä ja osaamista arvostaen. Lähes 38 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Kaupungin arvot rohkeus, inhimillisyys ja osallisuus näkyvät kaikessa toiminnassamme. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoudumme sen periaatteisiin.


Osoite: PL 123, 04201 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat