Skip to main content
test
Sijaisia koulunkäynninohjaajiksi - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin Savion koulu hakee jatkuvalla rekrytoinnilla koulunkäynninohjaajia ja oppilaiden ohjaajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Koulussa on yleisopetuksen luokkien lisäksi erityisopetuksen ja vammaisopetuksen luokkia.

Savion koululla odotamme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja sopeudut yllättäviinkin tilanteisiin. Sijaiselta edellytetään 18 vuoden ikää, koulunkäynninohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa sekä riittävää suomen kielen taitoa. Sijaiseksi sopivat myös alan opiskelijat tai henkilöt, joilla on soveltuvaa työkokemusta. Motivoituneet sijaiset ovat sijaisista parhaita!

Sijaisen tulee päivittää omaa käytettävyyttään kuuden kuukauden välein, jotta hakemus pysyy aktiivisena. Sijaisuuksia tarjotaan vain hakijoille, joiden yhteys- ja käytettävyystiedot ovat ajan tasalla. Luemme hakemuksia säännöllisesti ja olemme yhteydessä soveltuviin ehdokkaisiin. Sijaisuuksia tarjotaan tekstiviestillä.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Sijaisilta edellytetään lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Tutkintotodistuksen voit liittää hakemukseesi tai esittää myöhemmin sovittavalla tavalla.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Minna Vehviläinen p. 040 318 2289
(etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Lisätietoja

Savion koulu

Kerava on viihtyisä ja vehreä kaupunki Uudellamaalla. Tavoitteenamme on olla uusien ajatusten kärkikaupunki, jossa arki on onnellista ja sujuvaa. Keravalla työskentelee noin 1400 ammattilaista, jotka tuottavat laadukkaita palveluita erinomaisella palveluasenteella toisten työtä ja osaamista arvostaen. Lähes 38 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Kaupungin arvot rohkeus, inhimillisyys ja osallisuus näkyvät kaikessa toiminnassamme. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoudumme sen periaatteisiin.


Osoite: Juurakkokatu 33, 04260 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat