Skip to main content
test
Sijaisia varhaiskasvatukseen - Rauman kaupunki

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin Rauman kaupungin varhaiskasvatuksen päiväkotiyksiköissä.

Sijaisuudet voivat olla luonteiltaan äkillisten poissaolojen tai ennalta suunniteltujen poissaolopäivien sijaisuuksia ja ne ovat pituudeltaan yhdestä päivästä muutamaan viikkoon.

Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Pidempien sijaisuuksien kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain mukaan. Tarkastamme haastattelun yhteydessä kelpoisuudet eri tehtäviin. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.rauma.fi/rekry. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Yli kolmen kuukauden sijaisuuksissa on esitettävä rikosrekisterilaissa (770/1993) tarkoitettu rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi
https://www.rauma.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat päiväkotien johtajat.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, sivistystoimiala, varhaiskasvatus

Rauma on vetovoimainen noin 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat