Skip to main content
test
Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Liikuntapalvelut - Oulun kaupunki

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Oulun kaupungin liikunnanohjauspalveluiden sijaisuuksiin. Rekisteriin ilmoittautuneista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri. Työskentelypisteitä ovat eri puolilla kaupunkia sijaitsevat Oulun kaupungin sisä- ja ulkoliikuntapaikat.

Haemme sijaisrekisterin kautta sijaisia eripituisiin uimaopettajan, uinninvalvojan, liikunnanohjaajan ja liikuntaneuvojan määräaikaisiin tehtäviin ja sijaisuuksiin.

Uimaopettajan kelpoisuusvaatimuksena on uimaopettajan tutkinto ja liikunnanohjaajan/-neuvojan kelpoisuusvaatimuksena on liikuntaohjaajan tai liikuntaneuvojan tutkinto, ja uinninvalvojana voit toimia suoritettuasi uinninvalvojan kurssin. Sijaisrekisteriin pääsemisen ehtoina ovat kelpoisuus tehtävään tai alan riittävät opinnot.

Ilmoita hakemuksessasi, haetko pidempää määräaikaista työtä vai ns. keikkatyötä. Määritä, milloin olet käytettävissä ja päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Lähetettyäsi hakemuksen, käsittelemme sen ja kutsumme mahdollisesti haastatteluun. Haastattelussa tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti edellytetään esitettäväksi, kun työ- tai virkasuhde on voimassa yli kolme kuukautta.

Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään hakemusta säännöllisesti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: eeva.tallqvist@ouka.fi

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Liikuntapalvelut, Liikunnan ohjauspalvelut

Oulun kaupunki, www.ouka.fi

Sinulle suositellut työpaikat