Skip to main content
test
Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Oulun kaupunki, alueellinen nuorisotyö - Oulun kaupunki

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Oulun kaupungin alueellisen nuorisotyön sijaisuuksiin. Haemme sijaisrekisterin kautta sijaisia eripituisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin. Ilmoittautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri.

Nuoriso-ohjaajan tehtäviin kelpoisuusehtona on ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi tai sosionomi.
Harraste- ja erityisohjaajan tehtäviin kelpoisuusehtona on toisen asteen tutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Työ on kaksivuorotyötä.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä Monetran rekrytointipalveluihin tapaamisajan sopimiseksi. Henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Opiskelijoilta tarkistetaan ajantasainen opintosuoritusote. Tapaamisessa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään. Rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti edellytetään esitettäväksi, kun työ- tai virkasuhde on voimassa yli kolme kuukautta.

Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään hakemusta säännöllisesti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sijaisrekrytointi
sijaisrekrytointi@monetra.fi
p. 044 7030623

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut

Oulun kaupunki, www.ouka.fi

Sinulle suositellut työpaikat