Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Oulun kaupunki, Opetuspalvelut - Oulun kaupunki

Oletko kiinnostunut toimimaan opettajan sijaisena? Jätä hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta Oulun kaupungin opettajien sijaisuuksiin.

Opettajan lyhytaikaisia sijaisuuksia hakevilla tulee olla vähintään kandidaatin tutkinto ja suuntautuminen opetusalalle.

Tällä hetkellä opettajien sijaisrekisterissä on riittävästi sijaisia, emmekä suorita uusia haastatteluja sijaisrekisteriin.

Käsittelemme hakemuksia tarpeen mukaan ja kutsumme hakemuksensa jättäneitä hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun. Haastattelussa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipalvelut
Sijaisrekrytointi
p. 044 703 0623
sijaisrekrytointi@monetra.fi

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat