Skip to main content
test
Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Oulun kaupunki, Palveluneuvoja - Oulun kaupunki

Oletko kiinnostunut palveluneuvojan tehtävistä? Jätä hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden palveluneuvojan sijaisuuksiin.

Palveluneuvoja työskentelee Kaupunkiympäristöpalvelu -toimialalla palveluliikenteen asiakaspalvelutehtävissä. Palveluneuvojan tehtävänä on välittää ja järjestellä kuntalaisten avoimeen joukkoliikenteeseen kuuluvia palveluliikenteen matkoja. Keskeisimpiä tehtäviä ovat mm. palveluliikenteen matkatilausten vastaanotto puhelimitse ja matkojen välitys, asiakkaiden puhelinneuvonta ja ohjaus sekä yhteistyö kuljettajien kanssa. Tehtävään kuuluu myös toiminnan kehittäminen yhdessä joukko- ja palveluliikennetiimin, liikennöitsijöiden sekä Oulu10:n kanssa. Lisäksi palveluneuvoja osallistuu tarvittaessa Oulun matkapalvelukeskuksen muihin tehtäviin esimerkiksi Oulun joukkoliikenteen asiakaspalveluun.

Kutsumme tarpeen mukaan hakemuksensa jättäneitä hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun. Haastattelussa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.

Palveluneuvojan tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, myönteistä palveluasennetta, ongelmanratkaisukykyä ja joustavuutta, itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Luemme eduksi kokemuksen puhelimitse tehdystä asiakaspalvelutyöstä. Palveluneuvojan sijaisuuksia hakevilta edellytetään tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Tehtävään soveltuvia tutkintoja ovat esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkinto tai muu vastaava koulutus.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön tuen sekä monipuolisen työnkuvan. Meillä on myös joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/paatoksenteko-ja-hallinto/yhdyskunta-ja-ymparistopalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipalvelut
Sijaisrekrytointi
p. 044 703 0623
sijaisrekrytointi@monetra.fi

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

http://www.ouka.fi

Sinulle suositellut työpaikat