Ströjobb på daghem - Porvoon kaupunki

Kom och ströjobba i staden för lärande och tillväxt!

Skicka din ansökan och kontakta sedan rekryteringstjänsterna Hanna Russell (må-ti), tfn 040 626 4759, hanna.russell@porvoo.fi för att komma överens om en intervju. Först efter intervjun kan du få ströjobb.

Borgå är en stad för utveckling och lärande, där man tillsammans arbetar för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Borgå stad använder Kommunrekrys elektroniska vikarieregister för att anställa vikarier. Vikarieregistret används för rekryteringen av vikarier som varar under tre månader.

Vi erbjuder olika långa vikariat både på finskspråkiga och svenskspråkiga daghem.

Vi förutsätter av dem som söker ströjobb att de fyllt 18 år. Vi önskar att sökanden har utbildning/studieplats, examen på andra stadiet (gymnasium eller institutnivå) eller erfarenhet inom branschen. Vi hoppas att du är en pigg, aktiv och ansvarstagande vuxen som gillar barn. Du är villig att bekanta dig och anpassa dig till nya arbetsplatser.

OBS! Om du redan tidigare har skapat ett användarnamn och lösenord i Kuntarekrysystemet, använd dem i inloggning. Skapa inte ett nytt användarnamn.

Spara användarnamnet och lösenord för dig själv för senare användning så att du vid behov kommer åt att uppdatera dina uppgifter och tillgänglighet.
På intervjun kontrollerar vi din identitet, examens- och arbetsintygen i original samt det övriga kunnandet. Om du är studerande ska du visa ditt senaste studieutdrag över genomförda studier.

Om du redan gör vikariat hos oss utanför systemet bör du ändå registrera dig som vikarie så att dina uppgifter hittas i systemet.

Välkommen på ströjobb!

Läs mer

http://www.borga.fi/daghem-och-familjedagvard

Mer om arbetsgivaren

Rekryteringsakkuniga Hanna Russell (må-ti) tfn 040 626 4759, hanna.russell@porvoo.fi

Småbarnspedagogik, dagvård
Adress: Borgå

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Borgå stad - Savuton työpaikka