Ströjobb på daghem - Porvoon kaupunki

Kom och ströjobba i staden för lärande och tillväxt!

Borgå är en stad för utveckling och lärande, där man tillsammans arbetar för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Borgå stad använder Kommunrekrys elektroniska vikarieregister för att anställa vikarier. Vikarieregistret används för rekryteringen av vikarier som varar under tre månader.

Vi erbjuder olika långa vikariat både på finskspråkiga och svenskspråkiga daghem.

Vi förutsätter av dem som söker ströjobb att de fyllt 18 år. Vi önskar att sökanden har utbildning/studieplats, examen på andra stadiet (gymnasium eller institutnivå) eller erfarenhet inom branschen. Vi hoppas att du är en pigg, aktiv och ansvarstagande vuxen som gillar barn. Du är villig att bekanta dig och anpassa dig till nya arbetsplatser.

Skicka din ansökan och kontakta sedan rekryteringstjänsterna Hanna Russell tfn 040 626 4759, hanna.russell@porvoo.fi för att komma överens om en intervju. Först efter intervjun kan du få ströjobb.

Spara användarnamnet och lösenordet för senare användning så att du vid behov kan uppdatera dina uppgifter och möjlighet att ta emot ströjobb. På intervjun kontrollerar vi din identitet, examens- och arbetsintyg i original samt annat kunnande. Om du är studerande ska du visa ditt senaste studieutdrag över genomförda studier.

Om du redan gör vikariat hos oss utanför systemet, registrera dig ändå som vikarie så att dina uppgifter finns i systemet. Om du redan tidigare har skapat användar-ID i Kommunrekry, så använd dem vid inloggningen. Använd vid behov funktionen Jag har glömt mitt lösenord. Ett nytt användar-ID behöver du inte skapa.

Välkommen på ströjobb!

Läs mer

http://www.borga.fi/daghem-och-familjedagvard

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Rekryteringsakkuniga Hanna Russell tfn 040 626 4759, hanna.russell@porvoo.fi

Lära dig mer om oss

Småbarnspedagogik, dagvård

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat