Suuhygienisti Rautavaaralle

Hakuaika päättyy  3.6.2024 12:00

Suuhygienisti - Sinua etsitään! Meillä Pohjois-Savon pohjoisella alueella Rautavaaralla on vakituinen paikka auki toimeen tarttuvalle suuhygienistille! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tule mukaan suun terveyden lähettilääksi Rautavaaran hammashoitolassa!

Suuhygienistin työssä pääset vaikuttamaan ihmisten elämänlaatuun edistämällä suun terveyttä monipuolisilla taidoillasi. Tehtävänkuvasi kattaa vastuullisia tehtäviä, kuten terveysneuvontaa, tarkastuksia, hoitosuunnitelmien laatimista ja ennaltaehkäisevää hoitoa. Lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä yhteistyössä kokeneiden hammaslääkärien kanssa ja osallistua vastaanoton operatiiviseen toimintaan.

Suun terveydenhuollon pohjoiseen toimintayksikköön kuuluvat Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven, Vieremän ja Rautavaaran hammashoitolat.
Rautavaaran hammashoitola sijaitsee terveyskeskuksen yhteydessä ja hammashoitolassa on kaksi hoitohuonetta. Yhteistyötä tehdään alueellisesti pohjoisen toimintayksikön muiden hammashoitoloiden kanssa.

Miksi hakisit meille töihin - no tietysti tämän vuoksi:

Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden monipuoliseen ammatilliseen kasvuun. Pääset kehittämään tiimityötaitojasi yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa, samalla kun oma-aloitteisuus antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti työympäristöösi. Oman työn organisointikyvyn avulla voit tehokkaasti hoitaa erilaisia tehtäviä ja varmistaa korkeatasoisen hoidon jokaiselle potilaalle. Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja näytä, mitä osaat!

Palkka tehtävässä on 2 727,23 €/kk. Työhyvinvointisi tueksi käytössäsi on Epassi-etu ja työterveyshuollon palvelut.

Lue vielä kelpoisuudesta ja sitten voit lähettää hakemuksesi!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Tutkintonimike suuhygienisti (AMK), laajuus: 210 op, kesto 3,5 vuotta, tai aiemmin hankittu opistoasteen tutkinto (nimikkeet mm. hammashuoltaja, erikoishammashoitaja). Sijaisena voi työskennellä myös suuhygienistiopiskelija, kun opintoja on suoritettuna 150 opintopistettä.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
Tehtävän täytössä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/hoito-ja-hoivatyo-pohjois-savon-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

vs. Suun terveydenhuollon esihenkilö Heta Pitkänen, p. 040 480 4938, heta.pitkanen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan