Skip to main content
test
Tarjoudu töihin opettajatehtäviin - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Haluatko päästä jakamaan omaa ammattialaosaamistasi eteenpäin? Tule opettajaksi Ekamiin tekemään merkityksellistä työtä!

Jotta voimme taata laadukkaan koulutustarjonnan sekä opiskelijoiden yksilöllisen oppimisen, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Olemme ammattiosaajien koulutusyhteisö ja yksi Kymenlaakson seudun isoimmista työnantajista. Rekrytoimme vuosittain lähes 100 uutta työntekijää pääasiassa opetusalan työtehtäviin. Tavoitteenamme on, että Ekami tunnetaan yksilöllisestä oppimisesta, laadukkaasta koulutustarjonnasta, korkeasta tuloksellisuudesta, kehittämisaktiivisuudesta, tiiviistä yhteistyöstä työyhteisöjen kanssa sekä vakaana ja vastuullisena työnantajana.

Opettajatehtävien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen (986/1998) mukaan. Opettajaksi on myös mahdollisuus pätevöityä työn ohella suorittamalla pedagogiset opinnot opettajakorkeakoulussa.

Tarjoamme sinulle:
- vapaajaksoja 12 viikkoa vuodessa sekä työajasta vähintään 25% ajasta ja/tai paikasta riippumatonta
- merkityksellisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työkokonaisuuden
- kehittämismyönteisen ja modernin työympäristön
- esihenkilön ja tiimin tuen työssäsi onnistumiseen
- sujuvan työnaloituksen henkilökohtaisen perehdyttämisohjelman avulla
- monipuoliset osaamisesi kehittämisen mahdollisuudet
- lakisääteisten työterveyshuollonpalvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut
- tukea työhyvinvointisi ylläpitämiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen muodossa
- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, jätä meille avoin työhakemuksesi opettajatehtäviin. Jos sopivia määräaikaisia opettajatehtäviä tulee tarjolle, olemme sinuun yhteydessä.

Haemme vakituisiin tehtäviin osaajia julkisen haun kautta. Avoin hakemus ei automaattisesti siirry rekrytointeihin, joista on julkaistu oma työpaikkailmoitus. Hae paikkaa kyseisen työpaikkailmoituksen yhteydessä olevalla hakulomakkeella.

Jätä avoin opettajahakemuksesi meille ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä minkä koulutusalan tai opetettavan aineen opetuksesta olet kiinnostunut.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
Palvelussuhdeasiantuntija Niina Hämäläinen
niina.hamalainen@ekami.fi
040 185 4506

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat