Skip to main content
Sivu 1/17

Tekninen ala

Teknisen alan avoimet työpaikat kunnissa. Kunta-alaa ei aina mielletä tekniikan alan työpaikkoihin. Kuitenkin kunnissa on tarvetta monille erilaisille tekniikan alan osaajille. Kunnat kehittävät toimintaansa ja palveluiden sujuvuutta jatkuvasti, joten tekniikan alan ammattilaisena sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään oman kuntasi tai kaupunkisi toimintaa.

Teknisen alan osaajana kunnissa pääset vaikuttamaan monipuolisesti ihmisten liikkumiseen, arjen sujuvuuteen sekä yleiseen kaupunkikuvaan. Tekniikan alan ammattilaisena voit kehittää kuntien palveluita, alue-kaavoituksia tai vastata yleisestä viihtyvyydestä kuntien eri palvelutarjoajien tiloissa.

Kuntien teknisellä alalla on tarvetta monenlaisille osaajille. Työtehtävät koostuvat erilaisista suunnittelu- ja kehittämistehtävistä, IT- ja tietohallinnon tehtävistä, kaavoituksen ja rakentamisen tehtävistä, monenlaisista huollon tehtävistä, palo- ja pelastusalan tehtävistä sekä teknisen alan johdon tehtävistä. Tarvetta on esimerkiksi insinööreille, ratkaisuasiantuntijoille, rakennusalan ammattilaisille sekä erilaisiin huollon tehtäviin.