Terveyskeskuslääkäri, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Hakuaika päättyy  31.12.2024 15:45

Sijaiseksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle?

Etsimme nyt yleislääkäreitä eri pituisiin sijaisuuksiin Länsi-Uudenmaan terveysasemille.

Alueen terveysasemilla on mahdollisuus monipuoliseen terveyskeskustyöhön perinteisellä tai tiimiterveysasemalla, sektorityötä voi tehdä oman kiinnostuksen mukaan. Samariassa ja Kirkkonummella toimivat alueen murtumapoliklinikat sekä Kirkkonummella on oma akuuttivastaanotto, jossa sairaalatasoiset seurantapaikat.

Meillä on erinomaiset erikoistumismahdollisuudet yleislääketieteeseen sekä YEK - ja terveyskeskuspalveluiden suorittamiseen. Tarjoamme laadukkaan perehdytysohjelman, oman tutorlääkärin, henkilökohtaisia toimipaikkakoulutuksia sekä alueen yhteisiä koulutuksia.

Saimme erinomaiset tulokset NLY:n koulutuspaikkakyselyssä vuonna 2023 ja olemme viiden tähden koulutuspaikka.

Alueemme terveysasemat ovat jaettu sijainnin mukaan:
Kaakkoinen (Tapiola, Iso Omena, Matinkatu, Kivenlahti)
Koillinen (Samaria, Kalajärvi, Leppävaara, Kilo ja Kauniainen)
Luoteinen (Lohja, Nummela ja Karkkila)
Lounainen (Kirkkonummi, Raasepori ja Inkoo).

Mikä terveysasema tai alue sinua kiinnostaisi? Etsitkö lyhyttä vai pitkää sijaisuutta? Haluaisitko suorittaa YEKin? Ole yhteydessä tai jätä hakemuksesi, niin jutellaan tarkemmin.

Palkkaamme terveysasemille myös vakituisia terveyskeskuslääkäreitä.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen terveysasemat
Työaika: koko- tai osa-aikatyö
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Laillistettu lääkäri

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Yhteystiedot

Lisätietoja:

HR - Urapalvelut - Anette Sundberg

p. 040 8304765

anette.sundberg@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan