Terveyskeskuslääkärin sijaisuudet, Pohjois-Savon hyvinvointialue

Hakuaika päättyy  30.9.2024 12:00

Terveyskeskuslääkäri, liity ammattitaitoiseen ja kehitysmyönteiseen joukkoomme!

Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinulle eri mittaisia terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia ympäri Pohjois-Savon. Voit olla lääketieteen opiskelija (LK5), vasta valmistunut lääkäri tai jo valmis erikoislääkäri - etsimme sinulle sopivan paikan!

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella työskentelee noin 1300 lääkäriä ja toimimme 19 paikkakunnalla. Hyvinvointialueemme on yksi viidestä yliopistollisesta hyvinvointialueesta ja olemme Suomen suurin lääkärikouluttaja. Työtämme ohjaavat potilaslähtöisyys, hyvä tiimiyhteistyö, kollegiaalisuus ja kollegan tuki sekä tutkimuksen ja hoidon laadukkuus.

Peruspalveluissa sotekeskuksessa tuotamme perusterveydenhuollon lääkäri- ja hoitajavastaanottopalveluita, mielenterveys- ja päihdepalveluita, avokuntoutusta ja suunterveydenhuoltoa.

Terveyskeskuslääkärit työskentelevät hyvinvointialueemme terveysasemilla. Vastaanottotyön lisäksi sinun on mahdollista tehdä sektorityönä neuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa, kotihoitoa ja osastotyötä. Lisäksi hyvinvointialueemme keskisellä alueella on mahdollista tehdä keikkapäivystyksiä.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Pyrimme järjestämään sinun toiveisiisi sopivan sijaisuuden ja mahdollistamme myös pidempiaikaiset virkasuhteet sekä osa-aikaisen työskentelyn. Terveyskeskuslääkäreille tarjoamme laajat työmahdollisuudet erikokoisissa yksiköissä, seniorituen sekä räätälöidyn tehtävänkuvan ja etätyön mahdollisuuksien mukaan.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja lupa harjoittaa ammattia laillistettuna ammattihenkilönä tai lääketieteen opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään viisi vuosikurssia. Työssä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme näiden mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksissa voidaan käyttää koeaikaa.

Täytä hakemus heti oheisen linkin kautta ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/laakarit/
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Mikäli haluat lisätietoja sijaisuuksista, olethan rohkeasti yhteydessä!

Keskinen alue ylilääkäri Pauliina Sulku p. 044 718 6620

Eteläinen ja Läntinen alue ylilääkäri Antti Sandén p. 041 731 7524

Pohjoinen ja Koillinen alue ylilääkäri Jarno Rieppo p. 040 679 2776

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan