Toimintaterapeutti, määräaikainen tehtävä, kuntoutuksen aluepalvelut, Haapavesi

Hakuaika päättyy  16.8.2024 14:30

Haemme toimintaterapeuttia määräaikaiseen tehtävään. Tehtävä alkaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan ja kestää 28.2.2025 saakka. Tehtävän jatko mahdollinen.

Meillä on hyvät työskentelytilat ja ajanmukaiset työvälineet käytettävissäsi. Pohteella kehitämme yhdessä uudistuvaa kuntoutuksen toimintaa ja tässä tehtävässä on hyvä mahdollisuus olla mukana kehittämisessä ja oman työn organisoimisessa. Olemme alueellamme verkostoituneet, joten yhdessä tekeminen korostuu ja on merkittävä tuki sinulle tehtävässäsi.

Toimintaterapeutit kuuluvat kuntoutuksen alueellisiin moniammatillisiin yksiköihin, joissa työskentelee fysioterapeutteja, kuntohoitajia ja puheterapeutteja. Yhteistyö on tiivistä ja keskinäinen konsultointi sujuvaa. Pohteen sisäinen koulutus on monipuolista ja säännöllistä.

Toimintaterapeutin työhön kuuluu arviointia, ohjausta ja neuvontaa, terapiajaksojen toteutusta ja monialaista verkostotyötä lähiympäristössä. Hakija voi ilmaista mielenkiintonsa asiakaskunnastaan, joka koostuu kaiken ikäisistä eri toimintaympäristöissä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kehittävää ja innostunutta työotetta. Luovuus, ongelman ratkaisutaito ja ratkaisukeskeisyys katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, asianmukaisen palkan sekä vahvan kollegiaalisen ja moniammatillisen tiimin tuen. Työn aloitukseen varataan joustavasti perehdytysaikaa, joka sovitaan tarpeesi ja kokemuksesi mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Huomioimme myös alan opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Tehtävään valittavan tulee tarvittaessa esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Paula Kallatsa-Korpi 26.7.24 saakka, p. 040 502 5805, vastuuyksikköpäällikkö Pirjo Erkinanatti 5.8.24 alkaen, p. 044 4195194 ja toimintaterapeutti Sanna Kauranen 26.6.24 saakka sekä jälleen 29.7.24 alkaen, p. 040 180 8960. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan