test

Toimintaterapeutti, Rovaniemen kuntoutussairaala

Hakuaika päättyy  27.5.2024 15:00

Toimintaterapeutin tehtävä Kaakkoisen Lapin kuntoutuspalveluihin, Rovaniemen kuntoutussairaalaan.

Lapin hyvinvointialueen terveyspalveluissa, toiminta- ja työkyvyn tuen vastuualueella, on uudelleen haettavana toistaiseksi voimassa oleva toimintaterapeutin tehtävä.

Toimintaterapeutin tehtävä sijoittuu Kaakkoisen Lapin kuntoutuspalveluihin, Rovaniemen kuntoutussairaalaan. Kuntoutussairaalan osastot K1, K2 ja K3 ovat perusterveydenhuollon osastoja, joissa hoidetaan akuutti-, tutkimus-, kuntoutus- ja saattohoitopotilaita. Toimintaterapeutin tehtäviin kuuluu kuntoutustarpeen arviointia, asiakkaan ohjausta ja neuvontaa, terapiajaksojen toteutusta sekä yhteistyötä potilaan ja muun verkoston kanssa. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön ja osaavien kollegoiden tuen työllesi sekä mielenkiintoisen tehtävän toimintaterapiakuntoutuksen asiantuntijana.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapian koulutusohjelmassa suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) edellyttämä laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan.

Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 27.5.2024 klo 15:00 mennessä.
Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palvelupäällikkö Piia Vartio

0505993235

piia.vartio@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan