Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhyisiin määräaikaisiin tehtäviin ilmoittautuminen - Lappeenrannan kaupunki

Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Tarjoamme dynaamisen työyhteisön ja tekemisen meininkiä. Varhaiskasvatuksessamme on vireillä monia erilaisia hankkeita, joissa pääsee kehittämään työtään. Toimintamme perustuu ratkaisukeskeiseen työotteeseen sekä lapsia ja perheitä osallistavaan työskentelyyn.

Haemme päiväkoteihin varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia ja varhaiskasvatuksen avustajia eripituisiin määräaikaisiin tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain 540 / 2018 mukaan. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä mahdolliset vastaavuustodistukset ja rinnastamispäätökset. Kun olet jättänyt hakemuksen, ota yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi (rekrytointivaka@edu.lappeenranta.fi.) Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä henkilöllisyystodistus. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Työnantajalla on oikeus pyytää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Rikosrekisteriote tarkistetaan rekrytoivassa yksikössä.

Ilmoittautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse. Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

Osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Lappeenrannan kaupungin avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisrekrytoinnista antaa varhaiskasvatuksen rekrytoija, puh. 040 357 6466,
rekrytointivaka@edu.lappeenranta.fi

Lisätietoja

Lappeenrannan kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Lappeenrannassa uskallamme, ja teemme.

Olemme viime vuosina kehittäneet erityisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa sekä uudistaneet toimintaamme tehostetun ja erityisen tuen linjausten mukaisiksi. Tällä strategiakaudella kehittämisen kohteena on edelleen kehittää ratkaisukeskeistä toimintakulttuuria.

Tavoitteenamme on henkilöstön ammattiosaamisen ja hyvinvoinnin ylläpitäminen ja lisääminen. Henkilöstölle on tarjolla runsaasti maksutonta täydennyskoulutusta myös omalla paikkakunnalla. Henkilökunnan hyvinvoinnista huolehdimme muun muassa kehittämällä työolosuhteita ja järjestämällä työnohjausta.

Lappeenranta on savuton työpaikka.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - Savuton työpaikka Lappeenrannan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat